Мандрівки > Звіти
11 травня 2014 року : Велопроща у Зарваницю
xlibes:
Вранці, 11 травня 2014 року, як і планувалося відбувся старт усіх бажаючих і спроможних у Зарваницю.
Були фото- і відеокамери, машини супроводу Державтоінспекції, багацько людей, гарна погода і позитивний настрій.
Я не полінувався зафіксувати лише збір і старт учасників. А як там було в дорозі і на місці фінішу нехай вже діляться інші люди у цій темі.
Більше фото: Клац!
magnum36:
Класно катнули ))
ось силочка на фото https://plus.google.com/u/0/photos/102897995446575391090/albums/6012203296867382481
mix_g:
доступ закрито
magnum36:
Сорі, вже відкрив)
Ruslan 75:
,-) теж дякую всім всім за гарну поїздку!
Віті, той що VIT - Супер Подяка за ОТАКЕННННИЙ ЯЩИК печива - я думав що це буде кульочок, но шоб ЯЩИК - велике Віктор СПАСИБІ від усіх учасників поїздки! Тепер мушу запросити тебе на смажену дичину по яблучному маршруту - можеш приходити зі всією родиною, все безкоштовно!!! (я не жартую!!!)
...Енді теж подяка, не їхав а гнав як метеор, але зато вклались по графіку і 18:00 всі майже були дома...
було нас десь 40 учасників по протоколу безпеки...
добре шо не пробивали колеса і важких поломок не було...
навіть і не падали, бо тамтої поїздки я нарахував 7 падінь - це жах!
що ще .... Славік теж Молодець! пофоткав нас на старті трошки,-)
АААААААААААА, Юра той що дихлОПАфоСНИЙ,-) оце любов до поїздок вражає - сам з Заліщиків 100 км і назад 100 км, оце треба мати настрій на поїздку, Юра - ти Супер Герой!
...ну приблизно так...доречі Скелетону, теж Респект - він сам хоч не був, але добре що підтримав поїздку!!!
приєднуйте на наступні рази!... можем катнутись куди забажаєте!!!
Навігація
Go to full version