ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.

<< < (2/12) > >>

vit:

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 17:28:02 --- якщо брати чорний з гальмами Магура, то там є можливісь пізніше замінити на дискові?

--- End quote ---
Так, але це обійдеться дорожче ніж на сірому бо треба міняти втулки і велика ймовірність що шприхи також.

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 17:28:02 --- І чи не краще взяти сірий і вже на ньому замінити гальма?

--- End quote ---
Якщо міняти гальма тоді беріть сірий. Бо я наприклад якби взяв чорний, в жодному разі не міняв би втулки,тормоза - це його родзинка.

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 17:28:02 ---Можливо ви щось знаєте про вилки на обох велосипедах?

--- End quote ---
В чорному краща, повітряна. На сірому здається пружинна.

Kastello:
Подивився на сайті, сірий вже продано, тай ви казали що і чорний зарезервовано, я б до кінця тижня вже замовив (гроші зявляться тільки на вихідні)
Дякую за допомогу та витрачиний час.
П.С. Як тут піднести карму?

switch:

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 17:28:02 ---Зимою кататись не буду, а влітку - гаєм, лісом, полем) І ще запитання, якщо брати чорний з гальмами Магура, то там є можливісь пізніше замінити на дискові?

--- End quote ---
Прикольно... гідравлічні ві-брейки. навтіь не думав що таке існує :)
ПС - вібрейки як клас в принципі нормальні гальма. У мене стоять вібрейки - я і бо болотах катав і по снігу - все ок, просто треба враховувти нюанси. На снігу - періодично підторможувати, щоб не утворювалась корочка на на ободах і колодках. На болотах в принципі найбільша проблема що вони швидше болотом забиваються. Але то тре в добрячі чорноземи чи глиниська влізти.
Я би сказав єдиний суттєвий їх недолік - що вони обода потрохи стирають. А обід поміняти - поскладніше і подорожче ніж диск... Ну але для початку цих на пару років мало б вистачити :)
А там і подумати можна, потрібні дискові чи і цих вистачить.

Kastello:
Нажаль оба велосипеди вже продані, можливо хтось порекомендує якийсь варіант до 4000 грн+-пару сотень

Стечкин:

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 20:20:37 ---Нажаль оба велосипеди вже продані, можливо хтось порекомендує якийсь варіант до 4000 грн+-пару сотень

--- End quote ---

купи новий корадо )))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version