ТехМайданчик > Ровери
Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.
vitkov:
Пан Дихлофос якраз продає BULLS
адекватний ровер, адекватна ціна 190 дол, акдекватний продавець !!!
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,9302.0.html
190дол це 2300 грн .. до 4000 тис ше буде запас на 1700 грн зробити хороший та розумний апгрейд
Light:
Дякую за відповіді, радий що помагаєте з вибором. Зараз хочу пошукати в магазинах щось з нових вел. Хто які магазини в Тернополі порадить, бо не особо вкурсі щ де є???. Знаю на Шептицького і на Крушельницької непоганий маг.
П.С. З рамою розміром 21" нажаль малий вибір. (Шукаю під ріст 1.87м) Як гадаєте, в крайньому разі підійде 19", чи не комфортно буде? Випробувати в їзді змоги немає.
дихлофос:
--- Цитата: vitkov від 05.06.2014, 21:10:33 ---Пан Дихлофос
190дол це 2300 грн .. до 4000 тис ше буде запас на 1700 грн зробити хороший та розумний апгрейд
--- End quote ---
1.ну я зовсім ніякий не пан, а простий, як і всі любитель(хто зі мною катав, то й в курсі)
2.ціна така, бо я стараюсь допомогти , а не заробити
3.вєл і справді непоганий, я прокатав його, їде тихо , переключається чітко, накат добрий;
тут я і задумався, а навіщо купляти дорожчий навєс, коли і такий пристойно працює??? *dontknow*
vitkov:
На новий велосипед з рамою 21 та мінімальним навісом початкового рівня приготуйтесь викинути від 4000 до 6000 тис грн
з марок я б дивився на TREK , Specialized, CUBE, Cannondail , KELLYS,
Беріть до уваги у вказаний діапазон цін буде початковий рівень навісу рівня ACERA максимум Аlivio з дешевою вилкою
Вважаю правильний вибір купляти саме новий велосипед вказаниі вище. Оптимальний варіант ціна-якість .
P.S Товариш Дихлофос на скільки я замітив продає адекватні велосипеди за адекватні гроші. Тому слід також на його пропозиції звернути увагу.
vit:
--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---Зараз хочу пошукати в магазинах щось з нових вел. Хто які магазини в Тернополі порадить, бо не особо вкурсі щ де є???. Знаю на Шептицького і на Крушельницької непоганий маг.
--- End quote ---
Пошукайте, але візміть до уваги той факт, що за 4500грн. ви купите в ДВА рази гірший ровер ніж наприклад вищезгаданий BULLS, повірте, я не перебільшую.
--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---П.С. З рамою розміром 21" нажаль малий вибір.
--- End quote ---
Жартуєте? Ця ростовка постійно є. Самі ходові 18, 19, а 21 постійно залишаються і на них ще знижки дають.
--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---(Шукаю під ріст 1.87м) Як гадаєте, в крайньому разі підійде 19", чи не комфортно буде? Випробувати в їзді змоги немає.
--- End quote ---
19 не підійде! 21 є привильним вибором.
Навігація
Go to full version