ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.

<< < (10/12) > >>

vitkov:
Пан Дихлофос якраз продає BULLS

адекватний ровер, адекватна ціна  190 дол, акдекватний продавець  !!!

http://shpryha.te.ua/index.php/topic,9302.0.html

190дол  це 2300 грн .. до 4000 тис ше буде  запас  на 1700 грн  зробити хороший та розумний  апгрейд

Light:
Дякую за відповіді, радий що помагаєте з вибором. Зараз хочу пошукати в магазинах щось з нових вел. Хто які магазини в Тернополі порадить, бо не особо вкурсі щ де є???. Знаю на Шептицького і на Крушельницької непоганий маг.

П.С. З рамою розміром 21" нажаль малий вибір. (Шукаю під ріст 1.87м) Як гадаєте, в крайньому разі підійде 19", чи не комфортно буде? Випробувати в їзді змоги немає.

дихлофос:

--- Цитата: vitkov від 05.06.2014, 21:10:33 ---Пан Дихлофос

190дол  це 2300 грн .. до 4000 тис ше буде  запас  на 1700 грн  зробити хороший та розумний  апгрейд

--- End quote ---
1.ну я  зовсім  ніякий не пан, а простий, як і всі  любитель(хто зі мною  катав, то й в курсі)
2.ціна така, бо я  стараюсь допомогти , а не заробити
3.вєл і справді непоганий, я прокатав його, їде тихо , переключається  чітко, накат добрий;
 тут я і задумався, а навіщо купляти дорожчий навєс, коли і такий пристойно працює???  *dontknow*

vitkov:
На новий велосипед  з рамою 21 та мінімальним навісом початкового рівня  приготуйтесь викинути від 4000 до 6000  тис грн

з марок я б  дивився на  TREK , Specialized, CUBE, Cannondail , KELLYS,

Беріть до уваги  у вказаний діапазон цін  буде  початковий рівень  навісу рівня  ACERA максимум  Аlivio   з дешевою вилкою

Вважаю правильний вибір  купляти саме  новий велосипед  вказаниі вище. Оптимальний варіант ціна-якість .

P.S  Товариш Дихлофос на скільки я  замітив  продає адекватні велосипеди за адекватні гроші.  Тому слід також на його пропозиції звернути увагу.

vit:

--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---Зараз хочу пошукати в магазинах щось з нових вел. Хто які магазини в Тернополі порадить, бо не особо вкурсі щ де є???. Знаю на Шептицького і на Крушельницької непоганий маг.

--- End quote ---
Пошукайте, але візміть до уваги той факт, що за 4500грн. ви купите в ДВА рази гірший ровер ніж наприклад вищезгаданий BULLS, повірте, я не перебільшую.

--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---П.С. З рамою розміром 21" нажаль малий вибір.

--- End quote ---

Жартуєте? Ця ростовка постійно є. Самі ходові 18, 19, а 21 постійно залишаються і на них ще знижки дають.

--- Цитата: Light від 06.06.2014, 21:35:38 ---(Шукаю під ріст 1.87м) Як гадаєте, в крайньому разі підійде 19", чи не комфортно буде? Випробувати в їзді змоги немає.

--- End quote ---
19 не підійде! 21 є привильним вибором.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version