ТехМайданчик > Ровери
Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.
дихлофос:
--- Цитата: Стечкин від 06.05.2014, 23:29:37 ---ну ніяк не годен зрозуміти звідки в наших людей таке неймовірне бажання самого себе об"їбати і ще інших світом істини осщасливити:
1. майже всі велосипедні складові за останні роки виготовлені в Китаї (Тайвань - то Китай, єслі шо + потроху Сингапур, Індія і Індонезія) і ще в Пакистані рукавичкі шиють...
2. основна різниця лише в надписі на рамі
3. купиш новий ардіс - будеш їздив, купиш в інтернеті бк - будеш ремонтував, по підсумку ще дорожче стане
4. а гідравлічні гальма - самий необхідний компонент ровера. важливіше лише кольор рами...
--- End quote ---
1.ніц не маю проти Китаю(там , до речі, виготовляють всі ноутбуки),але то зовсім не значить , що воно китайське, коли виготовленно на території держави, менші затрати на виробництво-основна причина того виробництва.
2.але ж не всі хочуть їздити на ардісі...
3.гідравліка-то дитина епохи, еле ж є ще шосери, кросовики, гібриди, які не використовують гідрогальма,
і ні чим не гірше їдуть ; сам маю такий, норма їде!
paravozz:
ланцюг ржавий. мабуть під заміну. касета вроді як взагалі нова, що дивно. втулки вроді як deore, що класно...
vitkov:
Нова касета і ржавий ланцюг. Ну ну. Шото тут не то . Це те саме шо помити ноги і вдівати не випрані шкарпетки .
:o :o :o
Kastello:
Я в траурі, Carver декілька днів назад продали, нещастить мені. Рішив зачекати до кінця тиждня, бо в них має бути поповнення асортименту (вони недалеко від мене, а я б хотів зїздити, і самому все провірити, ніж десь здалеку чекати кота у мішку, тому Cube ше почекає, якщо він має бути мій, то до кінця тиждня його не куплять)
vitkov:
--- Цитата: Kastello від 07.05.2014, 15:39:34 ---Я в траурі, Carver декілька днів назад продали, нещастить мені. Рішив зачекати до кінця тиждня, бо в них має бути поповнення асортименту (вони недалеко від мене, а я б хотів зїздити, і самому все провірити, ніж десь здалеку чекати кота у мішку, тому Cube ше почекає, якщо він має бути мій, то до кінця тиждня його не куплять)
--- End quote ---
Я б вибирав всім відомі та понятні бренди. Трек , СПЕШ , Кубе, Коанондейл ,Келліс , і так далі . А ті всі шось недуже .
І бажано з дисковими гальмами інеобовязково гідравліка . З часом простіше ротор поміняти ніж міняти обод колеса
Навігація
Go to full version