ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.

<< < (5/12) > >>

paravozz:
на кубі стоїть маніту. теж певно пружина масло. а щодо втулок... таки прийдеться міняти. тому або юзай магуру або міняй втулки.
я б брав Carver

Kastello:
vit, дякую вам особисто за активну участь. paravozz, дякую що подивились і звузили круг вибору до найкращих, всім решта також дякую за увагу.
Напевне буду брати Carver.
П.с. 50 повідомлень я наврядче наберу що би піднести карму - вибачте. 

paravozz:
перед тим як купляти, попроси продавця норм пофоткати задню касету, передні зірки і ланцюг. ручки гальм і ротори. спитай модель вилки. фотки вистав. а після покупки створи тему на форум

Kastello:
paravozz, Завтра двзонитиму домовлятись, і якщо все гаразд то я поїду подивлюсь, це не далеко від мене (35 км), і вже на місці оціню наскільки дозволять мої неофітівські знання. Но я думаю що за такі гроші цей варіант хороший.
upd це напевне той самий але вже в архіві на іншому сайті. Більше фотографій, ланцюг виглядає підозріло.
http://chernovtsy.chv.slando.ua/obyavlenie/velosiped-carver-pure-limited2-0-ID7zRLJ.html

Стечкин:

--- Цитата: paravozz від 06.05.2014, 22:41:04 ---перед тим як купляти, попроси продавця норм пофоткати задню касету, передні зірки і ланцюг. ручки гальм і ротори. спитай модель вилки. фотки вистав. а після покупки створи тему на форум

--- End quote ---

ну ніяк не годен зрозуміти звідки в наших людей таке неймовірне бажання самого себе об"їбати і ще інших світом істини осщасливити:

1. майже всі велосипедні складові за останні роки виготовлені в Китаї (Тайвань - то Китай, єслі шо + потроху Сингапур, Індія і Індонезія) і ще в Пакистані рукавичкі шиють...
2. основна різниця лише в надписі на рамі
3. купиш новий ардіс - будеш їздив, купиш в інтернеті бк - будеш ремонтував, по підсумку ще дорожче стане
4. а гідравлічні гальма - самий необхідний компонент ровера. важливіше лише кольор рами...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version