ТехМайданчик > Ровери

Допоможіть вибрати велосипед до 4000 тис.

<< < (3/12) > >>

vit:

--- Цитата: Kastello від 05.05.2014, 18:07:14 ---Подивився на сайті, сірий вже продано, тай ви казали що і чорний зарезервовано, я б до кінця тижня вже замовив (гроші зявляться тільки на вихідні)
Дякую за допомогу та витрачиний час.
П.С. Як тут піднести карму?

--- End quote ---
Не переймайтесь, ровери ще будуть. Ваш бюджет дозволить вам мати нормальний апарат. Як будете фінансово готові, пишіть.

Карму зможете піднімати коли матимете більше 50 повідомлень.

--- Цитата: switch від 05.05.2014, 19:06:03 ---Прикольно... гідравлічні ві-брейки. навтіь не думав що таке існує :)

--- End quote ---

Автор теми напевне також.

--- Цитата: switch від 05.05.2014, 19:06:03 ---Я би сказав єдиний суттєвий їх недолік - що вони обода потрохи стирають. А обід поміняти - поскладніше і подорожче ніж диск...

--- End quote ---
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8548.0.html

Kastello:
Ввівши марку в гугл попалась на очі стаття "Корроль Ашанбайків Corrado", стало страшновато, я краще щось б\в пошукаю, хоча вже багато сайтів переглянув вибір пав на ті що вже продані(
Upd. Я вже фінансово і морально готовий, аж свербить...

Стечкин:
та якось вже накатав на тому ашані поза 10000 )))

ги-ги...

NECROMANT:
якщо цікавить то думав продати TREK - 3700 DISC (2012), в зв'язку з зміною країни проживання
на днях віддаю хлопцям в майстерню "попідтягувати і змастити все" і зможу приїхати показати

Kastello:
NECROMANT, дякую за пропозицію, але хотілось би щось більше ніж початковий рівень обвісу. Рама тут хороша і красива, і щоб з часом щось проапгрейдити потрібно чимало вкласти грошей. Ще раз дякую, і вибачте.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version