ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Купівля нового, б/у, (поради, пропозиції)
org100h:
--- Цитата: YxTu від 07.05.2014, 08:53:01 ---А як вам ось цей апарат ?
http://ternopol.ter.slando.ua/obyavlenie/velosiped-trek-amerikanskogo-v-va-ID7VsLr.html#5a01c7f2ec
--- End quote ---
То мій колєга продає, можу помогти вторгувати якшо цікавить.
Там в тому ровері всьо гарно крім гальм, ті хагіси рідкісне уг і заді нема одної колодки. Короче, тре міняти.
Вилка не масляна, простий дарт, но доволі плюшева. перекидки не ушатані.
switch:
Я їзжу на 4900-му, але ще старішому, 2002 року.
не пойму, що ти надієшся виграти, взявши більш новий апарат?
я, досить посередній велосипедист, наїздив минулого року більше 1000 км. Фанати наїжають в кілька раз більше.
ланцюг навіть по тих оптимістичних даних, які зверху наводив Паравоз - навтіь в велику який має 3-4 роки вже міг мінятись не 1 раз.
Умови експлуатації - теж можуть суттєво відрізнятись - одні можуть їздити по асфальту асфальтованих рівнинах, інші по болотам і горам. В любому випадку трансмісію (система, ланцюг, касета, втулки) треба оцінювати по стану зносу а не по старості.
Напишу за свій:
рама в 4900-го доволі потужна. Таку угробити - не знаю що з нею робити треба.
обвіс - Діор, передній переклюк міняв, бо був зламаний, не знаю чи так купив, чи сам угробив. схиляюсь до другого.
манетки працюють мяко але перемикають швидко.
касета, ланцюг і середня зірка - убиті, але як я вже писав - вони можуть бути убиті і на велі якому 4 роки.
вилка на ньому стоїть таке враженян що ще рідна, стокова, Рок Шокс Пілот (Джуді), була еластомерка, доробив її зараз до масляної (250 грн потратив) - вилка на диво ще не до кінця вбита, башинги тримають, люфтів нема - працює явно краще ніж Сантур на прокатному 3700 працював.
ПС: я за свій дав 1900 грн півтора року тому.
switch:
--- Цитата: org100h від 07.05.2014, 11:11:41 ---Вилка не масляна, простий дарт, но доволі плюшева.
--- End quote ---
можна доробити як і мою - купується демпфер і доставляється - маєм масляну з регульованим відскоком :). Я на свою ставив демпфер для дарта якраз.
YxTu:
--- Цитата: switch від 07.05.2014, 11:35:39 ---треба оцінювати по стану зносу а не по старості.
--- End quote ---
Ось тут не все так просто, треба людину з досвідом а в мене його якраз 0.00 %
switch:
Ну можеш спробувтаи оцінити так:
- обзаводишся індикатором розтягу ланцюга, штука в велохазяйстві все рівно потрібна:
- першим ділом оцінюєш розтяг ланцюга. якщо розтяг 0,75 або більше - ланцюг треба буде міняти і важко буде оцінити стан касети, це вже треба тоді придивляитсь до форми зубців. Якщо індикатор показує розтяг на 1% - то міняти імовірно прийдеться все: і касету і систему.
- якщо ланцюг в нормі, не розтянутий - тоді сісти на вел і покружляти, затиснувши частково заднє гальмо, шоб педалі довелось крутити з зусиллям, коротше щоб загрузити ланцюг і зірки. Якщо ланцюг не проскакує - значить зірки більш-менш нормальні. Особливу увагу приділити 2-й зірці спереду і середнім ззаду - вони завжди зношуються швидше від рештти. Заодно оцінити чіткість перемикання.
суть в тому, що ланцюг і зірки припрацьовуються один до одного. убита трансмісія може працювати цілком нормально (стан, що називається - "сів-поїхав", ніби все ок), але як тільки поміняєш один з компонентів на новий - відразу проявляться проблеми з іншими. Якщо касета і система зношені - вони можуть нормально працювати з рідним зношеним ланцюгом. Але поставиш новий - і почнуться проблеми. Якщо ланцюг новий або хоч не розтянутий і зірки нормально працюють з ним під нагрузкою - то скоріш за все їхній стан в нормі і вони ще походять.
Навігація
Go to full version