Через пошту ? Чи з рук в Тернополі ?
Купував на сландо. Ровер їхав з Дніпропетровська. Власник трохи дивний був, по розмові, але виявився дуже порядним. Стан ровера відповідав опису. Я задоволений, якщо чесно, бо за ті гроші це була найкраща пропозиція. Вклав в нього, як вже писалось вище:
500 резина
250 ланцюг
400 касета
50 гріпси
50 дві камери, бо пробив старі
65 dot4 щоб гальма прокачати
50 педалі
Але планую ще вілсети замінити. Хочу щоб вони красиво виглядали. Це вже витрати "за бажанням", але я ровер роблю під себе.
Часто сиджу на сландо, лажу по веломагазинах. Ціни неоправдано дорогі на нові велосипеди. Якщо плануєте кататись на пивзавод і тільки - можна взяти якогось ровера за 3-4 тисячі і насолоджуватись. При цьому регулярно його підкручуючи.
Наведу приклад.
Чувак, з яким катаємось, взяв собі Wheeler за 4000грн вроді. Новий. 2 роки тому.
Вже під заміну має йти задня касета, ланцюг, передня система в зборі, так як стерлись спереду зірки і шатуни вимахуються. Перемикачі в нього dual, тобто гальма і манетки спарені. Задний переклюк в нього деор (9шв) але все решту на 8. Знову ж таки, маркетинговий хід. Ставлять одну дорогу деталь, а все решта якесь бюджетне УГ.
читаємо:
[spoiler]Самое главное, не забывайте о таком понятии как «групсет», вся ваша трансмиссия, будет работать так, как работает младший компонент, и пусть у Вас будут манетки XT, система и кассета XT, но при этом переключатели будут стоять Deore, вся Ваша трансмиссия будет работать как Deore, с той разницей, что она будет легче.
Самыми важными компонентами системы являются несомненно манетки (шифтеры) и переключатели, именно от них зависит точность и качество переключения, многие производители часто пытаются сэкономить, и ставят например задний переключатель XT на манетки Deore, так вот, знайте, это маркетинговый ход, многие новички считают показателем хорошего велосипеда его задний переключатель, на это производители и рассчитывают, работать эта система будет не лучше, чем Deore «по кругу», разве что будет иметь чуть меньший вес.[/spoiler]
Відповідно якщо то все міняти, то вже на 9шв трансмісію. Тобто потрібно ще купувати нові манетки (600грн) і гальмівні ручки, 150+. Ітого, на виході виходить кругленька сума, хоча ровер "жести не видел". Тому дешевий ровер ніколи не буде хорошим.