ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Мастила для втулок велосипеда. Яке найкраще використовувати та методи змащення
vitkov:
Рекомендують даний тип мастила для втулок велосипеда
Дуже позитивні відгуки
Shimano Dura-Ace Grease
http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/shimano-dura-ace-grease/rp-prod33663
Шукаю де можна таку в Україні купити. Поки немає варіантів .Знайду відпишусь .
CoRacK:
Оце найкраща змазка, навіть для катерів підходить. І ціна хороша. В мене є 400 грам, можу вділити троха, при потребі.
Якраз жорстко тестувалася зиму-весну, літом виясним чи дійсно вона така хороша >:D :D.
vitkov:
Тест смазки для подшипников. Prolong EP-2 vs Litol-24
Тестируем смазки для подшипников. Prolong EP-2 vs Litol-24
CoRacK а якшо так протестувати то шо ???? :D :D :D >:D >:D >:D
Prolong EP-2
http://www.ua.all.biz/img/ua/catalog/2662325.jpeg
Раимондс Клеинбергс - смазка «Prolong EP-2» для велосипедов
CoRacK:
--- Цитата: vitkov від 30.04.2014, 17:01:07 ---CoRacK а якшо так протестувати то шо ???? :D :D :D >:D >:D >:D
--- End quote ---
То є тест в "сферичному вакуумі", фактично тест на ковзання. Мене цікавить робота виключно у велосипедних вузлах, а саме: дуже важливий захист від води, антикорозійні властивості(не на XTR-ах їзджу ж :D), хороша робота при мінусових температурах до -30 хоча б(я їзджу велосипедом цілий рік фактично кожного дня) і під час спеки. З того, що я помітив, то навіть на шиповках зимою, накат був прекрасний, крейсерська 20-24 км/год, раніше було в межах 17-20 км/год.
І цитата виробника:
--- Цитувати ---Испытание в подшипнике качения FAG FE-9 Test, DIN 51 821 F50 > 100 часов при 150°C (302 °F)
Увеличенный срок службы, по сравнению с обычными литиевыми смазками. Отличные низкотемпературные свойства: температура использования от -30°C / -22°F.
Высокая стойкость масляной пленки при больших нагрузках. Высокие пртивоизносные и противозадирные свойства. Отличная водостойкость, антиржавейные и антикоррозионные свойства. Хорошая адгезия к поверхности
--- End quote ---
Реальні результати побачу літом, як буду перебирати втулки, до Мотюлю юзав літол-24, моторекс зелений, солідол і т. і., буде з чим порівняти :).
P. S. Під найкращою я мав на увазі ще й ціну-якість. 400 грам Мотюлю коштує 100 грн. А дюра-ейс 50 грам 150 грн. Що ми маєм? Маркетингову націнку, на жаль :(, а змазка може бути аналогічна *dontknow*, можливо куплена в того ж Мотюль :D.
А взагалі-то берете в мене Мотюль і тестуємо разом, порівнюємо результати :).
vitkov:
Де її можна купити цю змазку що зараз використвоуєте. ??
Вибачте за дурне запитання .
Можна вважати що ви мене переконали
Дякую
Навігація
Go to full version