Загальний > Барахолка

гірський велосипед Admiral (Німеччина) на Deore (LX) за 1200 грн!

<< < (2/8) > >>

vitkov:
Дійсно перший раз як дивився на велосипеда то кинулись у вочі тросік білий суцільний і кулечка.
Кулечка  зроблено з розумом  щоб не різатитросики . А раптом власнику  взбреде зробити апргрейд велосипеда замінюючи раму . І тут все готове  .

Суцільний тросік  практична вигода  непопадання вологи та болота , а білий колір кожуха чисто дизайнерське рішення .
Пропоную той тросик ще обклеїти Неоновим світилом . Вечером буде дивитись дуже і дуже цікаво
На канадській ЯМАСІ також було застосовано білі тросіки усі .

http://s03.radikal.ru/i176/1308/de/58f16ffd2dd8.jpg

Ruslan 75:
.......якщо ніде не їздити) а тільки дивитися на ровер - то колечка може і нормально вкінці, але якщо десь зачепиш - то зразу поймеш шо не нормально.....ну я так думаю)))

Schults:
А що це таке на кермі, додатковий підсилювач, чи то вішалка для всяких речей...???

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Novak:

--- Цитата: vit від 03.05.2014, 10:49:02 --- :D там або зломане кріплення на рамі або просто не хотіли вже різати нічого.

--- End quote ---
:nono:
Нічого не вломано, не зломано...

--- Цитата: vitkov від 03.05.2014, 20:26:35 ---Дійсно перший раз як дивився на велосипеда то кинулись у вочі тросік білий суцільний і кулечка.

--- End quote ---
Кожух хоч і білий, проте хороший нержавіючий, Jagwire. На момент заміни іншого кольору не було в магазинах.

--- Цитата: vitkov від 03.05.2014, 20:26:35 ---Кулечка  зроблено з розумом  щоб не різати тросики . А раптом власнику  взбреде зробити апргрейд велосипеда замінюючи раму . І тут все готове  .
Суцільний тросік  практична вигода  непопадання вологи та болота

--- End quote ---
YES!  8)

--- Цитата: Schults від 03.05.2014, 22:28:24 ---А що це таке на кермі, додатковий підсилювач, чи то вішалка для всяких речей...???

--- End quote ---

вішалка
для прибамбасів типу фонарика, дзвоника і т.п.

І ще: кому треба, тросик можу обкусити (безкоштовно), особливо якщо переживаєте, що зачепите колечком за якусь травинку (чи гілочку) і беркицьнетесь з велосипеда.
Поки що таких трафунків не було.

Ruslan 75:

--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 15:13:08 --- ... якщо переживаєте, що зачепите колечком за якусь травинку (чи гілочку) і беркицьнетесь з велосипеда.

--- End quote ---

та я нічого проти немаю)))))).....

-,) гарне слово - беркицьнетесть))))) *tramplin* *superstition* *overhead*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version