Загальний > Барахолка
гірський велосипед Admiral (Німеччина) на Deore (LX) за 1200 грн!
Стечкин:
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:18:03 ---на цьому велосипеді тросики (як і кожухи) - з нержавійки, не дешеві.
--- End quote ---
а саме головне - не нові...
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:18:03 ---трошки інша послідовність: спочатку треба пропаяти те місце на тросику, де будеш перекушувати, а вже потім кусати (чи рубати). Тоді не розпушиться.
Ну і по часу... та і паяльник тре потужний мати, або газовий пальник.
Простіше зробити колечко ;)
--- End quote ---
таки тс непересічний спєц по вкорочуванню велотросів...
1. обрубаний кінець троса простіше в кислоту запхати
2. обрубаний кінець троса краще запаяється, а якщо зовні пропаяти, а потім відкусити, то буде розпушуватися
3. юзаю самий звичайний електропаяльник 40 вт
4. зробити колечко, а кінець нехай розпушується...
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:18:03 ---ну, вибачайте, посто ради змагання по перерубуванню тросика 100 грн виставляти не буду...
--- End quote ---
нє, так не канає
якщо Ви чесна людина - винні мені 100 грн )))
Novak:
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:36:57 ---а саме головне - не нові...
--- End quote ---
і не старі, ковзають добре
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:36:57 ---таки тс непересічний спєц по вкорочуванню велотросів...
1. обрубаний кінець троса простіше в кислоту запхати
--- End quote ---
я не спєц, а тільки вчуся і побачив, що після обрубування трос відразу розпушується і паяти його - це хіба для того, щоб не продовжував розпушуватися аж до манеток.
Якщо ж легенько, вміру пропаяти до перекусування і перекусити гострими кусачками, то потім такий тросик можна навіть витягнути з кожуха (про потребі) і навіть пропхати в новий кожух.
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:36:57 ---3. юзаю самий звичайний електропаяльник 40 вт
--- End quote ---
ви або маєте надмір терпіння, або флегмат по натурі...
мені не вистачає терпцю навіть паяльником 80 Вт
Простіше взяти газовий пальник, капнути на тросик флюсом, нагріти і торкнутися трубочкою припою, остудити, і можна кусати.
А найпростіше і найшвидше - нічого не паяти, не кусати, а скрутити в колечко ))) (заодно тішитися з того, що вдалося зберегти 100 грн)
vitkov:
А що мішає тросик просто елементарно перекусити і одразу кінець вставити у закінцівку для тросиків і все.
Потім при регулюванні коли часто чи сильно затягнеться болт шо фіксує тросик тріскає одна жила і починається кардебалет
за такі гроші, такий ровер гріх не купити .
Стечкин:
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---я не спєц, а тільки вчуся
--- End quote ---
а таке враження, що навчаєте...
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---і побачив, що після обрубування трос відразу розпушується
--- End quote ---
цікаво, чому в мене не розпушується?
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---Якщо ж легенько, вміру пропаяти до перекусування і перекусити гострими кусачками, то потім такий тросик можна навіть витягнути з кожуха (про потребі) і навіть пропхати в новий кожух.
--- End quote ---
це з непропаяним теж можна зробити
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---ви або маєте надмір терпіння, або флегмат по натурі...
мені не вистачає терпцю навіть паяльником 80 Вт
--- End quote ---
холерик
тому за 5 секунд паяю 40 вт паяльником
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---Простіше взяти газовий пальник, капнути на тросик флюсом, нагріти і торкнутися трубочкою припою, остудити, і можна кусати.
--- End quote ---
а можна мимо троса капнути...
не простіше трос в флюс запхати?
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 ---А найпростіше і найшвидше - нічого не паяти, не кусати, а скрутити в колечко )))
--- End quote ---
а тоді розпушиться...
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 18:56:55 --- (заодно тішитися з того, що вдалося зберегти 100 грн)
--- End quote ---
нівіть не сподівайтеся... ))))))))))))
vitkov:
за 1200 той ровер можна взяти і легенько загнати за 1700 а той більше .. Лиш би потепліло ..
Бо від тих надписів у деяких велосипедистів та потенційних покупців зашкалює і починаються труситися руки ..
Подивіться яке ге продають беу по ринках і за які гроші в тому числі нове. Інколи дивуєшся тому всьому
Навігація
Go to full version