Загальний > Барахолка
гірський велосипед Admiral (Німеччина) на Deore (LX) за 1200 грн!
vitkov:
Повністю адекватна ціна за адекватний велосипед .
Стечкин:
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 15:13:08 ---І ще: кому треба, тросик можу обкусити (безкоштовно), особливо якщо переживаєте, що зачепите колечком за якусь травинку (чи гілочку) і беркицьнетесь з велосипеда.
Поки що таких трафунків не було.
--- End quote ---
мабуть скорше вийде самому зубилом выдрубати
Novak:
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 16:24:34 ---мабуть скорше вийде самому зубилом выдрубати
--- End quote ---
мабуть?
хочете купити велосипед, але встидаєтеся торгуватися?
Гараз, якщо перерубаєте зубилом швидше, як я перекушу кусачками, то ціна впаде на 100 грн.
...
П.С. Ця тема про продаж
тому прошу без ФЛУДУ в подальшому.
А то не заглядав пару днів, а тут вже...
Стечкин:
--- Цитата: Novak від 04.05.2014, 17:21:56 ---мабуть?
хочете купити велосипед, але встидаєтеся торгуватися?
Гараз, якщо перерубаєте зубилом швидше, як я перекушу кусачками, то ціна впаде на 100 грн.
--- End quote ---
дешеві тросики продаються всі довги, тому на передній перемикач\тормоз їх треба вкорочувати
процес триває 1 хвилину - взяти молоток, зубило і блін від гантелі, поставити трос на блін, зубило на трос і стукнути молотком.
після того трос бажано запаяти, щоб не розпушувався, тут довше - треба чекати доки паяльник нагріється.
але я впевнений, що це буде скорше, ніж до тс йти
а вот за 100 грн я би прийшов )))
тільки ровер мені той якось не конче треба, сам 3,5 маю
Novak:
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:01:22 ---дешеві тросики продаються всі довги, тому на передній перемикач\тормоз їх треба вкорочувати
--- End quote ---
на цьому велосипеді тросики (як і кожухи) - з нержавійки, не дешеві.
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:01:22 ---процес триває 1 хвилину - взяти молоток, зубило і блін від гантелі, поставити трос на блін, зубило на трос і стукнути молотком.
після того трос бажано запаяти, щоб не розпушувався, тут довше - треба чекати доки паяльник нагріється.
--- End quote ---
трошки інша послідовність: спочатку треба пропаяти те місце на тросику, де будеш перекушувати, а вже потім кусати (чи рубати). Тоді не розпушиться.
Ну і по часу... та і паяльник тре потужний мати, або газовий пальник.
Простіше зробити колечко ;)
--- Цитата: Стечкин від 04.05.2014, 18:01:22 ---а вот за 100 грн я би прийшов )))
тільки ровер мені той якось не конче треба, сам 3,5 маю
--- End quote ---
ну, вибачайте, посто ради змагання по перерубуванню тросика 100 грн виставляти не буду...
а от реальному покупцеві - можливий торг!
Бо і в мене велосипедів вже забагато.
Навігація
Go to full version