Загальний > Барахолка

Віддам ЗАДАРМА

<< < (3/5) > >>

forester:
Потрібна передня перекидка! Як з Вами зв'язатись?

Стечкин:
ти диви як халявщики активізувалися )))

дихлофос:

--- Цитата: Стечкин від 03.05.2014, 13:49:33 ---ти диви як халявщики активізувалися )))

--- End quote ---
та ти забув , як сам  роздавав  заліщицьким хлопцям катрани?нє, норма, треба ділитися.

vitkov:
Я чомусь так подумав вже як ми вирішили робити один одному  добрі справи , то треба зробити так .
Коли  хтось у цій рубриці виставив  якусь річ щоб віддати добрим  людям у добрі руки  то ті люди як продовжувачі благої справи  мали виставити взамін іншим шось також корисне . взамін мається  іншим людям які немають відношення  до того хто викладає у рубриці .Бо так вийде,  що моєї доброти на багато не вистачить. Ну віддам я ту перекидку і все .І на цьому діло заглохне.
Хто хоче получити необхідну річ мав би виставити таке щось своє, що і йому  непотрібне а іншим згодиться. І це буде чесно  , тому що добра справа буде довго жити та розвиватися . Скажете нічого немаю . відповім просто НЕВІРЮ.

Це проект  , так що прошу  строго не судити . А речі  писав вище сфотографую і поставлю в темі .
Беріть та користуйтесь на здоров"я  розвиваючи велоспорт та іншим даючи  приклад .

Стечкин:

--- Цитата: дихлофос від 03.05.2014, 15:26:03 ---та ти забув , як сам  роздавав  заліщицьким хлопцям катрани?нє, норма, треба ділитися.

--- End quote ---

я не выддав, а ПРОДАВ що мены не було потрыбно

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version