Загальний > Барахолка
Віддам ЗАДАРМА
forester:
Потрібна передня перекидка! Як з Вами зв'язатись?
Стечкин:
ти диви як халявщики активізувалися )))
дихлофос:
--- Цитата: Стечкин від 03.05.2014, 13:49:33 ---ти диви як халявщики активізувалися )))
--- End quote ---
та ти забув , як сам роздавав заліщицьким хлопцям катрани?нє, норма, треба ділитися.
vitkov:
Я чомусь так подумав вже як ми вирішили робити один одному добрі справи , то треба зробити так .
Коли хтось у цій рубриці виставив якусь річ щоб віддати добрим людям у добрі руки то ті люди як продовжувачі благої справи мали виставити взамін іншим шось також корисне . взамін мається іншим людям які немають відношення до того хто викладає у рубриці .Бо так вийде, що моєї доброти на багато не вистачить. Ну віддам я ту перекидку і все .І на цьому діло заглохне.
Хто хоче получити необхідну річ мав би виставити таке щось своє, що і йому непотрібне а іншим згодиться. І це буде чесно , тому що добра справа буде довго жити та розвиватися . Скажете нічого немаю . відповім просто НЕВІРЮ.
Це проект , так що прошу строго не судити . А речі писав вище сфотографую і поставлю в темі .
Беріть та користуйтесь на здоров"я розвиваючи велоспорт та іншим даючи приклад .
Стечкин:
--- Цитата: дихлофос від 03.05.2014, 15:26:03 ---та ти забув , як сам роздавав заліщицьким хлопцям катрани?нє, норма, треба ділитися.
--- End quote ---
я не выддав, а ПРОДАВ що мены не було потрыбно
Навігація
Go to full version