Загальний > Барахолка

Віддам ЗАДАРМА

(1/5) > >>

vitkov:
Була  нагода колись у Польщі читати газету . На моє велике здивування, як  справжнього  галичанина вразила рубрика  ОТДАМ ЗАДАРМО.

В голові немогло таке вкластись  та знайти місце у  світогляді  ще тоді початкового емігранта  . Читав  по кілька раз і  очі тому невірили як то так.

У процесі модернізації велосипедів  завжди залишається таке щось,  що і служити ще може , але  вже непотрібне. Викинути  жалко , а  місце займає .
Тому виникла  така ідея вести рубрику чи тему де  такі запчастини можна віддати за так,  або вже як кажуть у нас за СІК чи  бутилку пива якщо  вже важко за так розставатись .

Дані  непотрібні запчастини ще можуть служити  іншим щасливим власникам,   які вже нам непотрібні  . Я думаю це краще ніж вони  будуть припадати у полках гаражів пилюкою та старіти морально . Тому  давате  допомагати  один одному . Адже ми українці і хто нам допоможе як  не  ми один одному .Шануймося бо ми того варті. І як кажуть у добру ПУТЬ

Пропонуйте  все  чим  готові поді  із іншими  . Дякую

Виставлю пізніше  загальне фото  того  що готовий віддати  іншим велосипедистам із запчастин, які шукають  нового власника

В наявності  шини  французькі 2 штуки  2.25 фірма 
 перекидки  перед 2  штуки 
колесо  заднє 1 штука зі втулкою та  спицями  втулка на касету на різбі 
задні перекидка 1 штука і
 ше багато цікавого

приклад

https://www.youtube.com/watch?v=EeGF4Ri1a-A

Сім самураїв:
а передні перекидки які саме?

vitkov:
передні перекидки  Шимано початковий рівень  нова  потім SIS та  одна Китайська навыть назва китайська  то  3 штуки е 2 нові 

kita:
Наскільки вживане задне колесо? І яка там втулка? Пока бронь до вияснення.

dr.maks1995:
задня перекидка ще є ?  і яка саме?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version