Андрій, чому взяв етрекс? для того щоб мати карточку памяті і тачскрін? Цікаво просто що конкретно він дав відносно старої моделі. У тебе вроді колись був ч/б гармін якийсь великий
Етрекс взяв тому що не дорого. Карточка памяті є, зручно, тому що тільки одна толкова карта Європи 2 ГБ важить, плюс ще по Україні 300 мб, ну і т.д. Тачскріна там нема.
Раніше був GPSMap-60, ну це розробка 2000 року, сам розумієшь, шо вже застаріла елементна база, процесор там досить слабий відносно сучасних, і в місцях поганого прийому: міська забудова, схил гори, ущелина, мокрий листяний ліс, були деколи проблеми з сигналами супутника, зараз майже всі GPS-ки йдуть на проці SiRFStar III, з ним таких проблем набагато менше.
Я його брав тільки по тій причині що хожу пішоходні походи в гори, а пари акумуляторів там вистачає на 3 дні. крім того він може 3 дні провисіти під дощем на лямці рюкзака і нічого йому не буде. Для велопоїздок на невеликі одноденні дистанції тобі чесно кажучи і смартфона вистачить, зараз чехлів на руль від дощу для них валом продається. Просто в смартфона екран більший, зручніше оріентуватись по екрану, в Етрексі як на мене екран замаленький, для вєліка трохи незручно, але мені підходить.