ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Змащення ?!
Стечкин:
а я всім кажу шо ви є лохи в натурє
короче по фрейду - хто сексуально не вдоволений, най собі чогось придумує на порожньому місці і наслідуючи Великого Еразеля шукає смазку в секс-шопі
цілком достатньо прокапати ланц з того боку шо до зірок
визначити необхідність мастити просто - коли скрипить
базарної смазки за дореволюційні 1,5 грн мені вистачає тисячи на три км
за весь час походів з неперевершеними змазочниками лише раз лише в Корака бачив балончик з якого той шось бризкав на ланц
Vadila:
Стєчкін +1
також користуюсь цим маслом.
vitkov:
--- Цитата: Alexxx від 12.04.2014, 15:44:14 ---користуюсь цим, дуже класна змазка
http://www.avtoradosti.com.ua/p/16814-comment.html
--- End quote ---
Сьогодні купив такий сперй у епіцентрі . ціна його сьогодні 52 грн. Також Тиждень назад придбав таку мойку ланцюга. Дійсно віпідорасила ланца на ура. Мив розчином типу фейрі. Після просушки змастив спреєм. все прекрасно .Рекомендую купити таку ланцемийку . Також раніше придбав спрей для ланца в Епіцентрі але інший . Має якісь кермічні добавки . Один велосипед змастив нею інший спреєм придбаним сьогодні . З Керамічними добавками мені здається менше буде притягувати пилюку. Але час покаже яка змазка краща ..
Мити машинкою все таки краще розчином фейрі . Як не як простіше . Також думаю перед слідуючою мийкою можна буде обробити знежирувачем шо продають на Диканці. Е такі за 30 грн для миття сиантехніки та плиток побутових вони знежирюють дуже добре а потім машинкою з Фейрі думаю все прекрасно відмивае ланца
Заказав ще таку щітку для чистки навісу зокрема касети
це ланце мийка
дихлофос:
--- Цитата: Стечкин від 13.04.2014, 10:08:56 ---
цілком достатньо прокапати ланц з того боку шо до зірок
визначити необхідність мастити просто - коли скрипить
базарної смазки за дореволюційні 1,5 грн мені вистачає тисячи на три км
за весь час походів з неперевершеними змазочниками лише раз лише в Корака бачив балончик з якого той шось бризкав на ланц
--- End quote ---
от я про те ж, навіщо собі це все ускладнювати? але ж в нас демократія, (кожен сам собі режисер)
купляти можна багато і постійно, та навряд чи ланца стане більш як на сезон(то не ліпше купити за ті гроші запасний ланц?)
Schults:
--- Цитата: дихлофос від 16.04.2014, 22:47:38 ---от я про те ж, навіщо собі це все ускладнювати? але ж в нас демократія, (кожен сам собі режисер)
купляти можна багато і постійно, та навряд чи ланца стане більш як на сезон(то не ліпше купити за ті гроші запасний ланц?)
--- End quote ---
Однозначно краще гратися з брудним ланцюгом, вимочувати в бензі, потім смердіти на піввулиці ... :)
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Навігація
Go to full version