...якщо по порядку то приблизно так:
1) гарна тема!
2) щось є ВелоМагічне в харківському форумі!
Учасник з Луцька, пише в Харкові, а читають Тернопільчани,-) ....має Харків веломагнітики,-)
3) щодо того - що закордоном всюди треба питати чи можна зупинитись - це правда! 100% - порядок, АЛЕ напрягає,-)
4) майже всі веломандрівники захоплються більше природою ніж архітектурою (як на мене) (описують цікавіше)
5) широта мысли мандрівника Вражає!!!:
цитата "Є впевненість в своїх силах. Дійду пішки. Зароблю на велосипед. В крайньому випадку - вкраду."
6) ну і повертаюсь до природи і архітектури - що цікавіше побачити для мандрівника ?
Красу Альпійських гір чи наприклад індійський Тадж - Махал?
філософське питання як для мене бо не бачив ні те ні інше і кому віддати вибір не знаю, але я знайшов цікаву думку з цього приводу
в одного мандрівника, вірніше Супер Вело Бродяги ,-) про його враження від подорожей
враховуючи що він проїхав 167000 км і побував майже всюди то він каже що найцікавіші враження були з пустелі САХАРА
там немає архітектури і там немає багатої природи, але от там йому найбільше сподобалась тишина і відустність машин і всього решта
зрештою може від Міражів він там багато чого по своєму бачив,-))))
7) а загалом гарно пише хлопець з Луцька, але Янек з Малайзії цікавіше!-)
між іншим кому цікаво - сайт ВелоМандрівника, зайдіть не пошкодуєте, там просто Гуррррру Велоподорожей,-)
http://www.ketov.ru/