Загальний > Барахолка

Допоможіть оцінити ровер..

<< < (4/5) > >>

дихлофос:

--- Цитата: GreGoRIO від 09.04.2014, 10:47:19 ---Мля... Ржу просто аж в тоалет потрібно............. Де vitkov і Ямаха... я просто вмираю від сміху!!!!!!!!! Vitkov Ти  серйозно про це писав, чи просто як завжди поржати???
А на рахунок байка. то він дорогий ппц!!! СИЛА!!!
NOKIAN i NOKIA то пеЖЖЖда різні речі ...................РЖУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

--- End quote ---
хлопці!  де ж  би ви  ще посміялись, як не з постів Віткова?Нормальний пацан, вміє  незамітними дрібницями підіймати людям
настрій в тяжкий час.Обовязково його плюсану, бо отримуєш заряд бодрості на пару день!!! :D :D :D
МОЛОДЕЦЬ!!!
(прошу вибачення в автора за оффтоп)

switch:

--- Цитата: Sonce від 08.04.2014, 14:45:54 ---знайомий хоче продавати ровер...незнає яку ставити ціну..допоможіть оцінити...

--- End quote ---
я думаю тобі його краще на харків-туристі попросити оцінити. там і продати швидше зможеш.
думаю нормальні гроші він коштує.
сама рама двопідвісна мабуть не менше 5-6 тис. грн потяне. + вилка серйозна, вілсети, обвіс...
або поритись в тамтешній барахолці і подивитись ціни на ріноцінні комплектуючі і підбити вартість приблизну.

Schults:

--- Цитата: дихлофос від 09.04.2014, 14:00:57 ---хлопці!  де ж  би ви  ще посміялись, як не з постів Віткова?Нормальний пацан, вміє  незамітними дрібницями підіймати людям
настрій в тяжкий час.Обовязково його плюсану, бо отримуєш заряд бодрості на пару день!!! :D :D :D
МОЛОДЕЦЬ!!!
(прошу вибачення в автора за оффтоп)

--- End quote ---
Підтримую, vitkov жжот... :)

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

arhont:
якесь питання з підвохом. якщо він брав NOX то з певною метою і за певні гроші. чи може він не зовсім чесним шляхом отриманий? от якби питання було більш конкретне, то би чимось допомогли. кагбе, якби то був вбититий ардіс з гамемерики, то інша справа.

--- Цитата: org100h від 08.04.2014, 22:53:19 ---Ухти, який лютий стріцеферський байсіклє.

--- End quote ---
не путай СТРІТЄЦ із соплестайлом :)
[spoiler][/spoiler]

org100h:

--- Цитувати ---не путай СТРІТЄЦ із соплестайлом :)

--- End quote ---
Ну тоді вже просто фрірайд. Під слоуп можна багато роверів підписати.

http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/prodam-richi-hulk-prototype-9-ID8EEqp.html#245a9ab883 Ойопть:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version