ТехМайданчик > Спорядження

Вибір палатки

<< < (13/15) > >>

Стечкин:
я маю
що саме цікавить?

Lean:
Як витримує дощ, чи зручна в плані  перевозки велом, як служить матеріал.

Стечкин:
суб"єктивно:
1. дощ тримає добре, але мій намет поки що малоюзаний. треба ставити де нема вітру, бо намет високий і має велику парусність.
2. возити на ровері нормально, легкий, невеликий
3. дно тонке, тому на камнях краще не ставити. взагалі мавтеріал тоненький, тому треба поводитися акуратно
4. двоє людей десь до 80 кг кожен вміщаються нормально - а на троїх дівчат такої ж сумарної ваги був замалий
5. імхо скайлайн 2 зручніший і міцніший - звичайний, не лайт - але він важчий

Lean:
Думаю треба брати незважаючи на ціну. Головне що компактна і легка тому що прийдеся катати її на ровері, тай важливо те що при такій вазі вона двохтентова.

Teri:
5 роки користуюся SkyLine 2 ( http://terraincognita.ua/catalog/tents/skyline_2.html ) - походи в Карпати (2-3 в рік), велопоходи (Карпати, Крим, Польща-Словаччина)
Плюси (в порядку важливості):
1. Два тамбури! Реально, одного тамбура 70 см. буде малувато навіть для спорядження одного подорожуючого, не говорячи вже про зручність.
2. Повірте, ширина важлива! При ширині 1.40 більш-менш комфортно для двох, не уявляю як при 1.20 та 1.00 в ногах - можна відпочити (перечекати ніч можна).
3. Міцніший та водостійкіший зовнішній тент (за 5 років експлуатації в різних умовах - у мене жодних зауважень).
4. Вона легше та швидше збирається (мені так здається).
5. SkyLine 2 ДЕШЕВША!
Мінус - вага, на 0,9 кг важча, але ця різниця не відчутна для велотуриста, та й для пішого...

P.S. Думка абсолютно суб'єктивна, але Терра радує - є з чого вибирати! :-)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version