ТехМайданчик > Спорядження
Вибір палатки
Tararasik:
В мене Терра Зета 3 http://terraincognita.ua/catalog/tents/zeta_3.html . Ніби все супер, все класно (не зважаючи на вагу, хоча для 3+1 і величезного тамбура досить непогано), але в останньому поході в друга була Пінгвін, здається цей самий Скаут. Як писав Дрімленд про Командор, в Терри теж все якесь недороблене порівняно з Пінгвіном :)
Там все акуратне, рівненько пришите, кожна лямочка, замочок і резинка. Можливо прослужить воно так само, але на перший погляд вигляає набагато приємніше.
Про колір - моя брудно-зелена, чуть вища трава і сидиш як партизан. Але з іншого боку подумалось,так в сутінках і навалитися хтось може не придивишись :)
Petryxa:
як вже хтось писав вище, якщо ти йдеш в гори, то колір намету має бути яскравим - легше рятувальникам буде шукати(якщо щось трапиться)... проте в нашій ситуації колір - справа особиста. гарно також якщо на наметі є світловідбиваючі вставки - в темряві видно куди не потрібно наступати :)
нещодавно купив собі намет, то дуже довго думав, що то його взяти, щоб і якісне було, і мало важило, і не дуже дороге... :) зупинився на 2 моделях Hannah Covert S II і FjordNansen Veig II - приблизно однаковий ціновий діапазон (800-900 грн). В результаті купив Veig II, але при детальному огляді в Hannah'a виявились деякі переваги в конструкції. Також є досить хороші моделі в Pinguin'ів, але дещо дорожчі.
отаке то...
rozdobko:
купляй Terra Incognita Alfa 2. ніби норм o^-o
Dreamland:
http://ibuy.com.ua/cgi/book.cgi?category=946&event=9&id=21183
а то шо за чудоалюмінієвапалатка за 480 гривень.
Petryxa:
фірма "колеман", взагалі то, займається пальниками... це, скоріш за все, якась підробка. по фотографії про сам виріб ніц сказати не можу... як доброго, так і поганого... дуже неякісне фото)) хоча це мабуть і свідчить про не дуже високу якість... можу сказати таке, люмінієві дуги коштують гривень 200... значить все решта в цьому наметі вартує 280 грн, а це виходить якесь конкретне Ге.... тай характеристики водонепроникності якісь дуже високі. мій діагноз - :-\
Навігація
Go to full version