ТехМайданчик > Спорядження
Вибір палатки
bhagavan:
--- Цитата: wolf від 05.06.2007, 13:05:54 ---чому не зробити намет зеленим? Синій в сутінках виглядає як білий і його здалека видно
--- End quote ---
До речі, якраз був задався таким питанням : А яког окольору має бути намет? Яка взагалі мета кольору намета? Його має бути видно добре, чи зле?
Sonce:
а нашо щоб його видно було, ти ж посеред дороги не будеш розкладати...а я скравий колір навпаки трохи погано буде місцевих аборигенів привлікати....
Dreamland:
виходить якщо придбати намета в категорії до 400 грн. - то він обовязково в дощ промокне, повідриваються лямки, поламаються фібергласові трубки, прогниють всі шви... себто одноразовий намет чи як?
бо скільки мої знайомі мають намет який придбали за 200 грн. і ніхто ніколи на нього не жалівся... я сам його використовував і мені сподобався він.
bhagavan:
Мабуть Екстрім-серія для походів на високі сніжні вершини - мають бути помітні і яскраві кольори - для заманювання ратівальників і ведмедів. А коли в низинах на річках стояти - то мабуть намети мають бути неяскраві... шоб аборигенів не лякати - бо корови молока не будуть давати з переляку..
xlibes:
Гарно сказано:
Мета кольору намета...
Навігація
Go to full version