ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

TREK 3900 (2010)

<< < (5/9) > >>

Avanar:

--- Цитата: vit від 13.04.2014, 01:15:12 --- Саме більше страшуся як уявляю коли їду з гарної гори з тим всім десь 50, і при тормозах відвалюється оте чудо ригідне разом з переднім колесом. Понаписували тута всякого,

--- End quote ---

А ти їзди і не парся, і по менше читай всяку фігню, (а то будеш як росіяни бандерівців боятись  :D), вон подивись які мішки на старих Українах і Туристах возять, і нічо, а все тому що страшилок по форумах не читають. :)

vit:
З'явилось одне зауваження що до mosso, є невеличке провисання каретки, досить часто почав зачіпати педалями землю. А раз на повороті їду, (м'яко кажучи), і нє шоб спокійно завернути, то воно ще й докручує, як злапав педалью асфальт то в голові мелькнула нова назва теми - "впав на шв.30км. 2".  Але обійшлося, мене просто трохи підкинуло.
 Ну а найбільше мені подобається сервісне обслуговування - беру вологу ганчірку, стираю порохи, і вона знову блищить. 

Ruslan 75:

--- Цитата: vit від 18.04.2014, 01:11:45 ---З'явилось одне зауваження що до mosso,  найбільше мені подобається сервісне обслуговування - беру вологу ганчірку, стираю порохи, і вона знову блищить.

--- End quote ---

Estet!-) :)

дихлофос:
Молодчина, що й казати !
Питання не по темі: не можу зрозуміти, де ти діваєш при перевозці тарілку, яку маєш ставити? *dontknow*

org100h:

--- Цитата: vit від 18.04.2014, 01:11:45 ---З'явилось одне зауваження що до mosso, є невеличке провисання каретки, досить часто почав зачіпати педалями землю. А раз на повороті їду, (м'яко кажучи), і нє шоб спокійно завернути, то воно ще й докручує, як злапав педалью асфальт то в голові мелькнула нова назва теми - "впав на шв.30км. 2".  Але обійшлося, мене просто трохи підкинуло.
 Ну а найбільше мені подобається сервісне обслуговування - беру вологу ганчірку, стираю порохи, і вона знову блищить.

--- End quote ---
Стечкіна ровер бачив?  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version