Мандрівки > Заплановані

Велоподорож Польша - Словаччина на травневі.

(1/5) > >>

Avanar:
Велоподорож Польша - Словаччина на травневі.
Планується велоподорож по Польші та Словаччині з 29 квітня по 4 травня (~ 6 днів), протяжність маршруту - 530 км. Маршрут треку:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=jjkmfelnguraywjx
Маршрут проходить огинаючи Високі Татри по кругу виключно по асфальту і не має складних гірських перевалів, максимальний перепад висоти 400 м. На карті вказані приблизні місця ночівель, з огляду на денний кілометраж 100 - 110 км, ночівлі в палатках, харчування своє і в кафе.
Наразі є три чоловіка (Я, Юха і Terri), бажаючі можуть приєднатися, оптимальний склад групи 6 чоловік, якщо буде більше це можливо, але будуть незручності з транспортом до кордону і з приготуванням їжі, прийдеться ділитись на 2 групи.
   Добирання до кордона в Шегіні - бусіком, далі через піший перехід, і на велосипеді по маршруту по Польші і Словаччині до Рабки-Здруй, далі електричкою до Кракова, і до Перемишля, потім своїм ходом через кордон, і бусіком до Тернополя.
   З собою крім досвіду їзди на 100 км та необхідного спорядження необхідно мати закордонний паспорт і візи для пересування по Польші та Словаччині, ми маємо Польські річні візи. Також бажано за час який залишився привести ноги в форму після зимового застою.

Зголосилися їхати:
1. Avanar
2. Юха
3. Terry
4. Леонід.

Стечкин:
мушу зауважити шо ти мягко кажучі неправий шо в мене не питався бо маршрут невдалий
я ж там проїхав не менше 3-х разів
до речі я можу карту словаків позичити - таки 7 чи 8 євро

так шо звони як шо

mix_g:

--- Цитата: Avanar від 20.03.2014, 20:07:19 ---Велоподорож Польша - Словаччина на травневі.
Також бажано за час який залишився привести ноги в форму після зимового застою.

--- End quote ---
Тобто побрити для ліпшої аеродинаміки?  :laugh:
Вибачте, не стримався  :laugh:

дихлофос:

--- Цитата: mix_g від 20.03.2014, 20:43:39 ---Тобто побрити для ліпшої аеродинаміки?  :laugh:

--- End quote ---
і  зовсім  не смішно, бо так направду роблять профі, для покращення аеро на гонках. *dontknow*

Стечкин:

--- Цитата: дихлофос від 20.03.2014, 21:17:50 ---і  зовсім  не смішно, бо так направду роблять профі, для покращення аеро на гонках. *dontknow*

--- End quote ---

і не тільки профі і не тільки для аеродинамики
літом по Тернополю бачив достатньо рагулів, шо зробить собі тату на нозі і розсікає з неголеними ногами

наприклад, якщо вже ходиш в качалку - або тренуйся в футболці з рукавами або голи під пахвами

нема чого своєю волоснею народ лякати

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version