Загальний > Барахолка

Продам новий велозамок Kryptonite U-Lock Mini 7 + Flex Cable ПРОДАНО

<< < (2/3) > >>

org100h:
Криптоніт це одна з самих крутих зімкових контор, так шо ціна виправдана.

--- Цитувати ---А яна роботі взяв трос довжиною 1,5 метра і діаметром десь 9-10 мм.. витримує близько 4 тон, + колодка. Надіюсь злодій так легко не вкраде ровер. Ще замовив сигналізацію на велосипед. І то все мені обійшлось в 150 грн
--- End quote ---

Не вкрадуть то повідчипають

vanyathebest:
Рекомендують витрачати не менше 10% від вартості велосипеда на його захист від злодіїв.
Мені здається, в Тернополі є багато велосипедів дорожчих за 10000грн, і я не думаю, що його власник захоче чіпати його на замок за 200 грн.
7 із 10 це більше ніж достатньо, щоб його пиляти болгаркою зо 2 хв, або треба дуже моцного лома і хлопа. Щоб зрозуміти ціну треба спочатку помацати його.
10 із 10 мають ті, в яких перо невелике, але тоді замок буде дуже короткий. Ціна такого буде 120$
В принципі замка вже немає, але можу привезти під замовлення.

Філько:

25 грн за метр ланцюга (базар - котломонтаж) - всяко краще ніж ті китайські тросики протиугонні + стара штанка від джинсів + навісний замок(зараз - паршивенький, но я надибав лайт версію замочка (маленький за розміром, вартує під  50 грн) такого як на гаражні ворота вішають).

для товаришів з дисковими гальмами - маю м ще один вот такий девайс: http://shpryha.te.ua/index.php/topic,9091.0.html

A.F.C.:

--- Цитата: vanyathebest від 15.05.2014, 16:26:18 ---Рекомендують витрачати не менше 10% від вартості велосипеда на його захист від злодіїв.
Мені здається, в Тернополі є багато велосипедів дорожчих за 10000грн, і я не думаю, що його власник захоче чіпати його на замок за 200 грн.
7 із 10 це більше ніж достатньо, щоб його пиляти болгаркою зо 2 хв, або треба дуже моцного лома і хлопа. Щоб зрозуміти ціну треба спочатку помацати його.
10 із 10 мають ті, в яких перо невелике, але тоді замок буде дуже короткий. Ціна такого буде 120$
В принципі замка вже немає, але можу привезти під замовлення.

--- End quote ---
Якщо злодій фахівець по викраданню роверів і він поставив за мету викрасти конкретний велосипед, то замок не є перешкодою. А якщо замок потрібен щоб відбити бажання у якогось дурня, що надумав катнутись на чужому велосипеді то вистачить і значно дешевшого замка.

vanyathebest:
Та звичайно, що якщо захотіти, то можна будь-який замок зломати, питання в затраченому часі, ресурсах, і шумі який буде виділятися.

Базарний ланцюг чи навіть колодка перекушується за 10 секунд інструментом з того ж базару.
Тут питання в цілісності покупки, якщо ровер коштує 2000грн і давати за замок майже половину - це не доцільно.
Але я ще раз повторюсь, хто має ровер за 1000$, той навряд чи буде купляти замок за 100грн, бо він дешевий.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version