Загальний > Барахолка
Продам новий велозамок Kryptonite U-Lock Mini 7 + Flex Cable ПРОДАНО
switch:
--- Цитата: A.F.C. від 15.05.2014, 16:54:01 --- Якщо злодій фахівець по викраданню роверів і він поставив за мету викрасти конкретний велосипед, то замок не є перешкодою. А якщо замок потрібен щоб відбити бажання у якогось дурня, що надумав катнутись на чужому велосипеді то вистачить і значно дешевшого замка.
--- End quote ---
а якщо ні те ні інше?
не настільки цікавий апарат, щоб привернути увагу професіонала, но зато замок базарний, який елементарно перекушується невеликими добротними гострими кусачками? Ну да, лопух який просто катнутись захоче - не візьме, бо привязаний. А той, хто свідомо шукає вел, який би можна було вкрасти і завбачливо кинув в рюкзачок кучачки - справиться з тим замком за пару секунд, як і написали вище.
І більшість велів схоже так і крадуть.
Frenky:
[youtube]cGXejt1bDcU[/youtube]
vit:
--- Цитата: vanyathebest від 15.05.2014, 17:47:14 ---Та звичайно, що якщо захотіти, то можна будь-який замок зломати, питання в затраченому часі, ресурсах, і шумі який буде виділятися.
--- End quote ---
Правильно, але є адекватний і неадекватний інструмент по замках. До останніх на мою думку відносяться болгарки, кусачки 1.5м довжиною, і це зрозуміло чому.
Ну і для тих хто бажає довести що замки типу Dlock не варті своїх грошей, прошу у цю тему - http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8578.15.html
Schults:
--- Цитата: Vadila від 20.03.2014, 09:05:52 ---якби мій ровер коштував 20 тис/грн то я б задумався про такий замок.
--- End quote ---
Якби мій ровер коштував 20.000 то я б навіть і не думав про таке...
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
switch:
Слухайте, народ, а може нам провести пару акцій з ловлі на живця? Щось почастішали крадіжки велосипедів у нас. Спробувати пару раз завчасно домовитись про місце проведення. На місце прибуває 1-2 чоловіка завчасно, тоді приїжає "живець" і лишає вел непристебнутим (непристебнутим ні, бо це означатиме що він буде на стрьомі, це відлякає крадія, а базарний тросик по ідеї означатиме що власник вела наївно думає що вел нікуди не подінеться) або на базарному тросику... Хвилин на 10 скажем. Поведеться хтось - ловим і відводим собі душу допитуєм. Ну не ведеться - то через якийсь час повторимо в іншому місці.
Навігація
Go to full version