Мандрівки > Майбутні

На Київ!

<< < (3/7) > >>

skeleton13:
тут вже напрошуються розширений маршрут...тернопіль-київ-одеса-крим?  :)

дихлофос:

--- Цитата: skeleton13 від 28.02.2014, 07:46:13 ---тут вже напрошуються розширений маршрут...тернопіль-київ-одеса-крим?  :)

--- End quote ---
ти , як завжди, максималіст. ну куда нам до тебе? та й то потрібно ще мати чим на такі дистанції їхати...

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 28.02.2014, 07:46:13 ---тут вже напрошуються розширений маршрут...тернопіль-київ-одеса-крим?  :)

--- End quote ---

та крим вже мабуть відміняється (((

хто нє успєл - тот апаздал...

дихлофос:
це досить відповідальна поїздка і її деталі  будем вирішувати разом.
хочу висловити своє бачення.
1.трек.  вибирати  трасу з менш інтенсивним рухом, тобто більш безпечну (на Ланівці)
2.дата. думаю на квітень.(є можливість розкататись,довший день, вища температура)
3.час  в дорозі.за світловий день ми це не вспієм(бо ж не берем участь в Тур де Франс :)), а рухатись в темну пору доби
  рахую  небезпечним.З  врахуванням  участі різного рівня підготовки учасників---до 3-х днів.(а може й два)
4 .учасники. пора перестати боятись відстані і залучати більше народу до подібних поїздок.(бо на Покрову щось нас малувато було)
ото я  так думаю, чекаю ваших думок.

skeleton13:

--- Цитата: дихлофос від 28.02.2014, 14:31:15 ---це досить відповідальна поїздка і її деталі  будем вирішувати разом.
хочу висловити своє бачення.
1.трек.  вибирати  трасу з менш інтенсивним рухом, тобто більш безпечну (на Ланівці)
2.дата. думаю на квітень.(є можливість розкататись,довший день, вища температура)
3.час  в дорозі.за світловий день ми це не вспієм(бо ж не берем участь в Тур де Франс :)), а рухатись в темну пору доби
  рахую  небезпечним.З  врахуванням  участі різного рівня підготовки учасників---до 3-х днів.(а може й два)
4 .учасники. пора перестати боятись відстані і залучати більше народу до подібних поїздок.(бо на Покрову щось нас малувато було)
ото я  так думаю, чекаю ваших думок.

--- End quote ---

1) не думаю шо буде більш безпечно їхати по вузькій дорозі хоч і з менш інтенсивним рухом, тому моя пропозиція таки їхати маршрутом Тернопіль-Кременець-Дубно-Київ...виїхавши на Київ-Чоп, там доволі таки широка обочина і достатньо  :) ше як варіант можна розглядати якусь розвідану дорогу "кучерявими селами" шоб було ближче добиратись траси Київ-Чоп...як альтернатива через Броди...але там великий гак получається...тому точно 3 дні буде..але повноцінні  :)

2) квітень доволі таки рано...мало людей за місяць (березень) розкатається...хоча от останні вихідні квітня можна думаю розглядати як варіант...)

3)старт за 30 хв до сходу сонця...фініш дистанції дня  - як получиться...не думаю шо дуже небезпечно їхати групою буквально 1-2 годинки в темну пору якшо взяти з собою ліхтарики як задні так і передні...

4) потрібно хоча б за місяць знати всі нюанси організації і шоб відомі дати були, і якнайбільше пронаганди...можливо навіть якісь плакати/реклама ВК/ створити групу ВК/ обяву в 20 хвилин...і всяке таке...але знову ж таки...це буде доволі відповідальна робота....тому шо тут також треба буде відбирати народ....бо не кожен подолає відстань...просто тре шоб кожен реально оцінював свої сили...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version