ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Хочу змінити втулки і обід, стикнувся з проблемами

<< < (5/10) > >>

switch:
ПС: а знайти інфу по тому ободу що спереді не пробував? І купити такий самий на зад? Чи хочеш саме білі обода?
Квандо погані, бо квандо, чи хочеш на промах замість насипних?
Якщо друге - то можна задню поміняти на той же квандо але пром і попробувтаи знайти такий обод як спереду, хотя то може бути малореально...

paravozz:
та блін. я знайшов такий обід. є і білі і чорні. і на 32 дирки і на 36. не в тому проблема. проблема в тому, що передній в мене на 36 дирок, а втулок хт на 36 нема ніде. тому якщо міняти вілсет, обода тре брати на 32 дирки. два причому. я вже тоді білі брав би. і шприхи тре брати нові і все решту. вот і думаю, викидати 1.5К на колеса чи нє. Чи купити тупо задній обід такий як спереду (для феншую) і чекати поки ті квандо посипляться
Проми є на 36 дирок також, чи тіки на 32?
А щодо вилки. Так, я хотів міняти. Але не шило на мило. Якусь ребу хотів би, або тору. А вони коштують немало. Наразі мені подобається, як працює моя вилка.
То може порадите якісь втулки на промах, ціною до 600 за пару? ХТ я хочу брати більше заради напису ХТ ніж по якихось інших критеріях

vit:
На чейні є на 36 http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/shimano-xt-disc-hub-rear-m756/rp-prod3987  Вона там трохи дорожче,  але загалом буде дешевше якщо зробиш тільки зад.
 Замовити не проблема, думаю про цю тему - http://shpryha.te.ua/index.php/topic,6783.450.html знає кожен.
 Але бачу хотілка в сторону білих ободів, тож справа тільки за фінансами. 

switch:
Ну ти нарахував півтори-дві штуки за заміну своїх вілсетів - то РШ Тора за ці гроші певно таки буде. Тора вроді не така і дорога вилка. Реба - це так, подороже. Да і вроді як РШ вибір хороших вилок не обмежується. Але то діло ваше, влаштовує - знач можна не міняти.
За втулку і обода - я мав на увазі поміняти задній вілсет - взяти такий же обод як спереді і взяти під нього квандо на промах - буде органічно - втулки і обода однакові. А переднє хай остається як є. На нього нагрузка менша, там собі може бути і насипна втулка.
Да і взагалі - я щось не впевнений що насипні втулки погані для звичайної чи навіть крос-кантрійної їзди. Втулки на промах в першу чергу вигідні тим, що обслуговувтаи їх практично не потрібно, з насипними треба трохи бавитись і мати трохи навики, щоб зібрати і відрегулювати. Але щоб аж дуже величезна різниця в ходових якостях була - щось сумніваюсь. Діоровські втулки (не ХТ-шні) насипні ж, і нічого... Сам же ж писав що в тебе ХТ-шна тільки перекидка передня - решта все Діор...

paravozz:
Ітак я вирішив. Купляю вилку нормальну, купляю задній обід і перетрушую втулки. ХТ куплю коли рідні розлетяться. Тріть тему

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version