Мандрівки > Майбутні

29 червня-01 липня.

<< < (2/12) > >>

Arven:
Ну якщо попередню поїздку подужала то й з цією думаю впораюсь... Так що четверо бажаючих є :)
4 Vetal знайти спальнік не проблема.. його впринципі і купити можна, пригодиться :)

Sonce:
цікава поїздка..але ще нічого неможу сказати, в Тараканові і в Дубно був, так що знаю ділянку дубно -тараканів,
я би пропонував замість берестечка їхати в луцьк там велика фортеця є на що подивитись..

xlibes:
А ще забув сказати на картах нема, але на виїзді з с. Лешнів є старий кляштор 1631 року.
А перед самим Лешневом є ставки, там можна буде освіжитися. Бо в тих краях з водоймами туго, хіба річки є і болота.
І ще я вже майже маю шльома. А от зі спальником прийдеться щось вирішувати.

xlibes:
2 VetalR
Що за дитячий максималізм :), речі мають бути функціональними і утилітарними, а дивитися чи кросіво то вже інше.

2 Sonce
В Луцьку дійсно є ціла фортеця, яка непогано збереглася, але я думаю коли ми собі забагато об"єктів оберемо для оглядин, то толком ніц не оглянемо і все буде мельком і проїздом. А маршрут получається "з великим покриттям"(© Bhagavan) і я думаю його варто відкатати по повній і ретельно все оглянути. Бо туди повернемося не скоро.
А відгалуження в Луцьк не буде сприяти цьому і плюс додасть кілометражу.

Це моя власна думка. Та й обговорення маршруту ще триває.

Sonce:
та я просто запропонував...класно щоб перша ночівля десь біля Тараканова, там є на що подивитись....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version