Мандрівки > Майбутні

15 квітня 2007 року

<< < (6/7) > >>

Zombie [Coffe]:
Я думаю, що перебьєшся і без відповіді поки що.
Як поїдеш - все сам побачиш.

Erazel I-st:
Я маю знати на що йду. Щоб все зважити. Бо чесно кажучи їхати по дорогах щоб побачити секту якихось вилупків мене зовсім не тяне.

Zombie [Coffe]:
Еразел, та нафіга тобі та відповідь? Ти ж всеодно нічого не зрозумієш.
Ти ось сьогодні писав, що  твоя головна мета  - це крутити педалі. Раніше, що якщо немає мети, то немає чого їхати, ще раніше, що їздити треба тільки заради того щоб їздити.
Я навіть не можу сформувати на твоє запитання вичерпну відповідь так, щоб вона тебе влашутвала і щоб завершити цю беззмістовну дискусію.
А якщо тебе би цікавив опис маршруту, ти би давно скористувався пошуком і подивився би що на маршруті нам трапляється.
Тому я тобі кажу - придумай собі причину сам.

Dreamland:
Мені той дядько гречний з общини обіцяв подарити свистуника, який допомагаю відганяти комарів та різноманітну комашню. То я мушу їхати туди з вами - жи би скористати того презента.

Erazel I-st:
Сашка, читай уважно, просто крутити педалі це мета Дріма, я ж люблю насолоджуватись краєвидами навколо. І якшо ми будемо їхати по дорогах наглухо обсажених деревами то мене це мало радує. На сірий асфальт і дерва навколо я можу і тут надивитися. От і хочу знати чого очікувати від подорожі. В минулій подорожі для мене самими хорошим епізодом була поїздка між зїздом з траси - заїздом на трасу у Медоборах.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version