Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Нема води
Erazel I-st:
Ось відключили воду на два дні. Жопа просто. Давайте , народ, зберемось і начистимо морду слаффку як причетному до цієї нехорошої події. А? Весь водоканал ми не виловимо, а ось славка запросто.
;D ;D ;D
xlibes:
АААа, суки, спочатку зловіть мене!!!! :)
bhagavan:
Я був позавчора був на водоканалі, то чув своїми вухами як Славко казав своїм співробітниками: "Хлопці, а може не треба воду відключати? Не всі ж в Тернополі такі придурки.... є і нормальні.... пожалійте хоч їх.." А йому казав хтось громовим голосом (не ббачив хто, бо пыдслуховував у шпарку) :
--- Цитувати ---"І зіпсулась земля перед Божим лицем, і наповнилась земля насильством.
І бачив Бог землю, і ось зіпсулась вона, кожне бо тіло зіпсуло дорогу свою на землі.
Прийшов кінець кожному тілу перед лицем Моїм, бо наповнилась земля насильством від них. І ось Я винищу їх із землі."
--- End quote ---
Erazel I-st:
--- Цитата: xlibes від 07.10.2008, 11:32:50 ---АААа, суки, спочатку зловіть мене!!!! :)
--- End quote ---
Слаффку, ти забув що тепер я рівня тобі, і не втічеш ти нікуди від гніву народного. І прилипнуть твої колеса до асфальту і покарає тебе нарід онально.
bhagavan:
Ох вже мені ці суггестивні розлади особистості.... Еразел.... не проектуй свій гіркий досвід на цілий світ - він не заслужив.
Навігація
Go to full version