ТехМайданчик > Ровери
допоможіть зі збором роверка
mix_g:
Стечкин, switch, цілком згідний, по тротуарі більше 15-20 і не розганяюсь, а от по дорозі до 50 їжджу, тому хочу шолом. Тільки досить важко збоку дороги їхати, більше 30 по тих горбах і ямах просто не реально розігнатись, іноді ближче до середини дороги виїжджаю. Тому в основному їжджу по тротуарах, добре що хоч людей майже нема з Березовиці до ватри
Ruslan 75:
--- Цитата: mix_g від 10.04.2014, 16:29:45 ---Стечкин, switch, цілком згідний, по тротуарі більше 15-20 і не розганяюсь,
--- End quote ---
по тротуарі 20 - це навіть ніхто втікнути не вспіє))))
от біля озера - всі завжди кажуть що їдуть помало - але насправді картина інша і пішоходи шарахаються від нас в різін боки -
якщо вспівають)))))))))))))))))))))
:D
mix_g:
--- Цитата: Ruslan 75 від 10.04.2014, 16:35:18 ---по тротуарі 20 - це навіть ніхто втікнути не вспіє))))
от біля озера - всі завжди кажуть що їдуть помало - але насправді картина інша і пішоходи шарахаються від нас в різін боки -
якщо вспівають)))))))))))))))))))))
:D
--- End quote ---
20 це коли тротуар пустий, зранку, о 6:10 людей нема, тільки біля зупинок може хтось стояти, звісно коли люди йдуть то я не гасаю як дурний, завжди поволі об'їжджаю людей, бо знаю що коли ззаду неочікувано почують що щось наближається, то можуть різко брати наліво або направо. Ну і повністю перебиратись на дорогу не хочу(бо поки що без шолома) бо дороги біля узбіччя не "ахти", про сміття взагалі мовчу..
Штир:
--- Цитата: Стечкин від 10.04.2014, 14:58:43 ---саме так
по тротуарах ходять маленькі діти тому їздити там треба повільно і обережно
--- End quote ---
ПДР забороняють їздити на велосипедах по тротуарах (виняток, тільки для дітей до 7 років). Їздити треба по дорогах з дотриманням правил.
mix_g:
:( напали на мене..
Навігація
Go to full version