ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (19/31) > >>

дихлофос:

--- Цитата: mix_g від 03.04.2014, 20:57:07 ---ще би фотку..  :)  в мене башка в обхваті аж 60 см, може троха всохне і той шолом налізе?  :laugh:

--- End quote ---
в африканських племенах,для зміни діаметра черепа, використовують  обручі,   не підійде такий метод??? :D
а на серйозно-то підбирай так, щоб зразу було зручно, бо потім   будеш мучитись.

Філько:

--- Цитата: mix_g від 05.04.2014, 10:49:13 ---Присутній  деякий страх перед водіями на дорозі...

--- End quote ---

дарма. Вони рідко кусаються - просто тре пару хороших матерних слів вивчити :-) Їм це подобається. До речі - по дорозі їхати комфортніше - тротуари у нас - нунафіх.

vit:

--- Цитата: mix_g від 03.04.2014, 20:57:07 ---в мене башка в обхваті аж 60 см
--- End quote ---
У мене також 60. На шлемі пише L/XL, сидить ідеально. Але то з дорожчих, такий -http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/661-recon-wired-helmet-2013/rp-prod72437   

switch:

--- Цитата: Філько від 05.04.2014, 17:39:37 ---дарма. Вони рідко кусаються - просто тре пару хороших матерних слів вивчити :-) Їм це подобається. До речі - по дорозі їхати комфортніше - тротуари у нас - нунафіх.

--- End quote ---
взагалі то я про те, що нехрін гасати там, де пішоходи ходять. Я тоже буває виїжаю на тротуар, але тоді вже їду тихо спокійно не розлякуючи людей...

Стечкин:

--- Цитата: switch від 10.04.2014, 12:12:36 ---взагалі то я про те, що нехрін гасати там, де пішоходи ходять. Я тоже буває виїжаю на тротуар, але тоді вже їду тихо спокійно не розлякуючи людей...

--- End quote ---

саме так

по тротуарах ходять маленькі діти тому їздити там треба повільно і обережно

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version