ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (14/31) > >>

mix_g:
Вибір лежить між шимано, новатек і квандо. Шарики, промпідшипники. Нові, б/у. Люди поможіть, бо вибір великий :-)

дихлофос:

--- Цитата: mix_g від 01.01.2014, 20:49:26 ---Frenky візьму до уваги  :)
Вирішив сьогодні змастити передню втулку. Я думав що там все норм, але як виявилось, ситуація плачівна. Шарики всі на місці, змастив, але та гайка, яка не дає тим шарикам випасти, вже виїджена тими самими шариками, графітної змазки там наліпив, але все-рівно то не вихід з ситуації. ТАк що в першу чергу треба шукати нормальну передню втулку під 6 болтовий ротор. А там вже прийдеться і шприхи і обід купляти  >:D Одні витрати(( але коли вже все зберу, то точно буду літав як ракета  :laugh:

--- End quote ---
привіт, ну на рахунок "ПЛАЧІВНОЇ" ситуації- ти перебільшив.
зношені конуса-це нормальна ситуація, для тих, хто катає.Звернись до Стєчкіна, він непогано це все  знає.
Аяк на мене поміняти конуса і шаріки, якщо потрібно-і поїхав далі.Ну і туди все ж не графіт треба пхати.

mix_g:

--- Цитата: дихлофос від 02.01.2014, 09:32:55 ---привіт, ну на рахунок "ПЛАЧІВНОЇ" ситуації- ти перебільшив.
зношені конуса-це нормальна ситуація, для тих, хто катає.Звернись до Стєчкіна, він непогано це все  знає.
Аяк на мене поміняти конуса і шаріки, якщо потрібно-і поїхав далі.Ну і туди все ж не графіт треба пхати.

--- End quote ---
Там той конус на стільки прижатий гайкою, що навіть відкрутити не зміг. А графітною мусив змазувати, бо солідол, через свій вік і умови перебування, зробився твердий як камінь))

mix_g:
Люди добрі, підкажіть де можна взяти масла для вилки рок шокс рекон 13 року, щоб не дуже дорого? Вилка відносно нова, але начитавшись форумів поняв, що навіть в нових вилках, часто нема масла.

Andrizzio:

--- Цитата: mix_g від 04.01.2014, 19:25:55 ---Люди добрі, підкажіть де можна взяти масла для вилки рок шокс рекон 13 року, щоб не дуже дорого? Вилка відносно нова, але начитавшись форумів поняв, що навіть в нових вилках, часто нема масла.

--- End quote ---

http://motul-oil.com.ua/12-motul-moto#/i_need-motul_fork_oil/sae-15w

приблизно таке, 15 рокшокс рекомендує в штани. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version