ТехМайданчик > Ровери
допоможіть зі збором роверка
vit:
--- Цитата: mix_g від 19.12.2013, 19:26:26 --- Ще тільки парочку ланцюгів прикупити під 9 зіркову касету, ніхто не знає чи такі є на базарі і в яку ціну?
--- End quote ---
Кхе-кхе!!!
Можу порадити - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=44&t=95749&p=1118095&hilit=KMC+X9#p1118095
mix_g:
Зібрав я ровер, залишилось тепер тільки дрібниці, купити нові педалі, ріжки на руль та ще зо 2 ланцюги. Ще цікавить один момент, коли на передніх зірках ланцюг на самій більшій зірці і взаді також на самій більшій(знаю що так їздити не можна, великий перекос ланцюга) то ланцюг взагалі не повинен тертися об передню перекидку? Така сама ситуація коли спереду ланцюг на самій меншій зірці і взаді на самій меншій зірці. Чи це нормально при такому розташуванні ланцюга, тертя його ж об передню перекидку?
П.С. майже не тре, просто коли з великим зусиллям крутити педалі - тоді чути як тре об перекидку, але думаю то не критично :)
Ще скажіть, з власного досвіду, які педалі краще брати, я схиляюсь до звичайних платформ, але постає питання, на шариках чи на закритих підшипниках, нові на промпідшипниках приблизно 300 грн(+в придачу ще 2 запасних підшипника) чи краще на насипних підшипниках приблизно в 120 гривень нові?
vit:
А я тільки зараз звільнився. Думав дзвонити до тебе, але побачив твій допис. Вибачай що не зміг допомогти, напряг по роботі.
--- Цитата: mix_g від 21.12.2013, 18:10:57 ---Ще цікавить один момент, коли на передніх зірках ланцюг на самій більшій зірці і взаді також на самій більшій(знаю що так їздити не можна, великий перекос ланцюга) то ланцюг взагалі не повинен тертися об передню перекидку? Така сама ситуація коли спереду ланцюг на самій меншій зірці і взаді на самій меншій зірці. Чи це нормально при такому розташуванні ланцюга, тертя його ж об передню перекидку?
--- End quote ---
Так, цілком нормально.
На рах. педалей, можна брати і на шариках, якщо за ними гарно доглядати будуть бігати.
mix_g:
vit *tramplin* сьогодні випробував свій ровер на невеличкій відстані, десь приблизно 4-5 км. Все добре, тільки залишилось правильно відрегулювати переключель передній і жгутиками попричіпляти рубашки тросів, щоб не стукались об раму, тепер головне літа дочекатись *beach*
mix_g:
Щойно закінчив ще один тест драйв загальною довжиною 27 км. Після 10 кілометра прийшлось ставати і дотягувати лівий шатун, так і норовить відкрутитись і відлетіти, він зараза все в мене відкручується, напевно тому попередній власник міняв саме лівий шатун. Ще замітив, що обов'язково потрібні болотніки, без них ніяк, в ще більш мокру погоду, в мене морда напевно була би вся в болоті. Ще потрібно чіпляти сам захист на ноги вилки, щоб менше болота там налипало, ну і захист від ланцюга на раму, також болотом припадає.
П.С. Ось що відбувається зі задньою втулкою, навіть не знаю що тепер робити, забити болт і їздити доки не вгроблю її чи вже міняти
DSCF3307
З камери добре не видно, але на малих оборотох чітко видно як касета ходить не по рівній осі, ніби на стику барабана і самої втулки чуть вигнута вісь.
Навігація
Go to full version