ТехМайданчик > Ровери
допоможіть зі збором роверка
vit:
--- Цитата: mix_g від 16.12.2013, 18:07:30 ---Вже напевно мозги вам трохи запарив
--- End quote ---
Нічо не запарив, і можна вже без ви.
Ти з Тернополя? Я живу на бульварі Данила Галицького, як маєш бажання то під'їзджай з колесом.
О67 3О4 79 б2
Обб 777 О7 ЗІ
Вітя
mix_g:
Вирішив хоча би візуально порівняти свою втулку зі всіма втулками QUANDO. Зайшов на офіційний сайт, візуально дуже схожа на ось цю http://www.ktgroup.net/kt_sr6r.html тільки там жовтого кольору а в мене чоного, і написи збігаються і форма точно така сама. Надіюсь це вона і є, тре депресію зняти :russian:
Але от тоді як можна було запхати і закрутити касету на 7 зірок в ту втулку? Доречі недавно ще раз оглядав колесо, виявляється там вони не щільно сидять, є люфт в самій меншій зірці, і решту 6 зірок всі разом рухаються, таке враження що та гайка, яка прикручує касету, не до кінця закручена. Зара на ютуб відео залию, покажу.
--- Цитата: vit від 16.12.2013, 19:48:14 --- Нічо не запарив, і можна вже без ви.
Ти з Тернополя? Я живу на бульварі Данила Галицького, як маєш бажання то під'їзджай з колесом.
О67 3О4 79 б2
Обб 777 О7 ЗІ
Вітя
--- End quote ---
Я теж з Тернополя, але живу в Березовиці, я завтра зранку їду з жінкою на базар по штучну ялинку, надіюсь в обід вже буду вдома, тоді передзвоню тобі і якщо будеш мати бажання і час то зустрінемось, я би з колесом під'їхав до тебе.
мій тел. 0687290328
mix_g:
ось так приблизно сидить та касета
[spoiler]DSCF3294
DSCF3295
DSCF3296[/spoiler]
vit:
Думаю що зажимній гайці не вистачило різьби щоб затиснути касету на барабані, ніби все сходиться.
--- Цитата: mix_g від 16.12.2013, 19:57:49 ---Я теж з Тернополя, але живу в Березовиці, я завтра зранку їду з жінкою на базар по штучну ялинку, надіюсь в обід вже буду вдома, тоді передзвоню тобі і якщо будеш мати бажання і час то зустрінемось, я би з колесом під'їхав до тебе.
мій тел. 0687290328
--- End quote ---
Ок. Дзвони.
mix_g:
Весь рік я був чемний, тому Миколай мені приніс задню перекидку срам х7 і касету срам ПҐ970, залишилось то все зібрати. Ще тільки парочку ланцюгів прикупити під 9 зіркову касету, ніхто не знає чи такі є на базарі і в яку ціну?
Навігація
Go to full version