ТехМайданчик > Ровери
допоможіть зі збором роверка
mix_g:
Привіт ще раз вельмишановні *party*
На цей раз хочу дізнатись на яку висоту чіпляти передній переклюк, чи є якась інструкція, мануал? Наперед дякую
трохи погугливши в інтернеті і на ютубі, знайшов купу порад як все настроїти ::)
mix_g:
На всіх велофорумах зустрічаються різноманітні описи, як збільшити і як зменшити хід вилки, але чіткого пояснення для чого так робити, ніде не зустрічається. Може хто знає і пояснить для чого люди так роблять?
vit:
Та тут все просто.
Полюбляєш поскакати з бардюрів? Поганяти лісовими стежками? Тоді більший хід дасть тобі більше комфорту (звичайно, якщо вилка дуб-дубом то і великий хід не спасе).
Комусь просто подобається як виглядає ровер з вилкою на 120 ~ 140.
Наприклад моя жінка важить 50кг. На її ровер я взяв тору 100мм, яка під нею практично не працювала. Розігнавши її до 120мм. - покращилось "страгивание"(рос. незнаю як по українськи) тобто для початку її зтискання прикладається менша вага, якось так, а з тим, і краще відпрацьовує нерівності.
mix_g:
дякую за роз'яснення :) От тепер думаю як би то в своїй збільшити хід, на ютубі багато познаходив відеоінструкцій по цій тематиці, але чи воно то всьо підійде до рекон сілвер соло ейр, за одно і ТО провести
mix_g:
Наштовхнувся на ще одну проблему.
Манетки 3х9 задній переклюк буде також на 9 швидкостей, але наразі в мене касета тільки на 8 зірок. А тепер питання: манетки з переклюком і касетою на 8 зірок будуть нормально функціонувати? Чи прийдеться купляти касету на 9 зірок? Раніше як купляв колесо заднє, продавець в магазині питав мене яка там буде касета, тоді в мене була всього на-всього на 7 зірок, тобто втулка також грає роль при виборі касети, чим більше зірок - тим більший барабан на який насаджується касета? Чи то просто мої догадки і не варто над тим морочити голову?
Навігація
Go to full version