ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (30/31) > >>

vit:
Проблеми виникають коли система із маленькою на 22 і великою 48, як у Andy, там тільки дешеві перекидки справляються.
 Міша, а шо ти мудруєш? Манетки у тебе Х7, бери той самий переклюк, можеш брати із верхнім хомутом, бо кріплень під флягу на вертикальній трубі здається нема.

switch:

--- Цитата: mix_g від 12.06.2014, 19:10:28 ---можливо і можна)) в мене дуже мало досвіду з налаштувань системи  ::)

--- End quote ---
там насправді нічого особливо складного. є в неті статті де дохідливо написано як крок за кроком відстроїти перекидку.
в принципі згідний, що найбільша проблема буде якщо великий розкид між великою зіркою і середньою та найменшою - може ланцюг тертись об рамку. А так то, думаю, перекидати буде.

mix_g:
Замітив, що переднє колесо, стоїть не по центру в вилці, обід на пару мм блище до правої сторони, там де ротор. Це не дуже критично, чи варту бити тривогу?

Стечкин:

--- Цитата: mix_g від 15.08.2014, 20:37:39 ---Замітив, що переднє колесо, стоїть не по центру в вилці, обід на пару мм блище до правої сторони, там де ротор. Це не дуже критично, чи варту бити тривогу?

--- End quote ---

це не критично, але хвилин за 20 можу виставити як скажеш

ти зірку купити не хчеш? - http://shpryha.te.ua/index.php/topic,9573.0.html

mix_g:
Та ще поки не треба, та й ціни в нього чуть високі.. :)
Я колись до вас знову завітаю, бо те переднє колесо естетично не гармонійно виглядає на фоні всього ровера)))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version