ТехМайданчик > Ровери

допоможіть зі збором роверка

<< < (26/31) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Avanar від 10.05.2014, 23:45:29 ---Стечкін, розслабся, навіть "за савєтів ", в ГАЗ-66, стояла автопідкачка коліс, і там був перемикач тиску, так от для їзди по болоту і по піску, тиск знижався на 0,5 ат.

--- End quote ---

а йа тобі як бухгалтер інженеру скажу шо в ГАЗ-66 силовий агрегат (двигун) відокремлений від драйвера
а на ровері ти власні сили витрачаєш на пересування у просторі
якщо ще не зрозумів, то подумай над тим чим бтр від велосипеда відризняється

тому особисто я намагаюся по болоті і піску не їздити і шини перекачати не боюся

mix_g:
Явно мені треба великий насос, навіть може з манометром, бо тим маленьким піциком я скоріше руки накачаю чим колеса  :D . Надіюсь такі насоси не дуже дорогі.

Avanar:

--- Цитата: mix_g від 11.05.2014, 00:09:53 ---Явно мені треба великий насос,

--- End quote ---
Купи собі маленький але телескопічний насос, він трьох секційний, ним колеса до 4,5 ат. без проблем для рук накачуєш. Ну а дома звісно краще мати автомобільний.

Frenky:
Не перестарайтеся, для 2,25 макс тиск 3,5 - 3,7
Та і нема змісту стільки качати, тоді втрачається суть широких покришок - добре котити з меншим тиском.

Стечкин:

--- Цитата: Frenky від 11.05.2014, 01:45:14 ---Та і нема змісту стільки качати, тоді втрачається суть широких покришок - добре котити з меншим тиском.

--- End quote ---

та кажу ж туманам неписьменним - педалювати легше, якщо колеса накачані + покришки зношуються менше

мам покришку на кевларі 2" вагою 380 грам - то вона котить дуже пристойно

а шодо амортизації - жопу треба з сідла піднімати на колдойобинах

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version