Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Купив сьогодні
Frenky:
Цього форм-фактору окуряри бувають дуже різні. в сусідні темі RockBros, є і RockYou, всі одного розливу. Популярна модель.
Філько:
вожуся в протиосколочних затемнених bolle silium за півтори сотні гривень. До змінних лінз нелюбов у мя іще з страйкболу вкоренилася.
Ну і вигляд в них "цивільний", якщо шо - можна в якості звичайних сонячних юзати :-)
Питання до власників полароїдів. Колись десь читав, що в поляризованих окулярах, в безхмарну погоду можна спостерігати поляризаційний вплив атмосфери - у вигляді широкої чорної смуги посеред неба. Справді такий ефект має місце?
Frenky:
а чим змінні лінзи не подобаються? Окуляри не такі мололітні видаються?
Філько:
нє. чим простіше тим надійніше, я так думаю. А в хащах бувало що нечаяно десь зачепиш кніпочку відщіпання лінзи. А це було чревато наслідками - приходом очереді кульок в незахищені очі, або гілкою. Я розумію, що дорога то не ліс, але "нєпріятний осадок остался"
В любому випадку, особисто я окуляри за штуку точно не куплятиму - люблю часом їх десь залишити :-) А так - практичне, дешеве - і не шкода.
Erazel I-st:
Купив дружині(але скоріш за все відберу :)) в ломбарді Нокію 5230 за 160 грн. А вона виявилась з ЖПС. Так що можна сказати купив за 160 грн безпровідний спідометр з історіює подорожі і памяті. Погодьтесь як за такий наворочений спідометр то дуже мало :D
Доречі там ще купа телефонів різних нокій і самсунгів таблеток по 200-300 грн. Може ще якісь з ЖПСом є. То треба йти виписувати моделі і читати про них в неті.
Навігація
Go to full version