Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Купив сьогодні
Andrizzio:
--- Цитата: mix_g від 16.01.2014, 16:30:19 ---Скоріш за все я купив підробку, бо щось сумніваюсь що оригінал так дешево коштуватиме. Але для захисту очей від попадання дощу і всіляких комах буде в самий раз :)
--- End quote ---
ти правильно купив, бо тут продають їх як оригінали. в оригіналі лінза одна дорожче 250 грн, а тут аж 5, і футляр :D
Vadila:
Дорогу підробку від оригіналу мало хто відрізнить і якість там на висоті,можливо з часом вони зносяться. А ці за 10 баксів то реал гувно там здається навіть лінзи не поляризовані.
mix_g:
--- Цитата: Vadila від 16.01.2014, 18:27:17 ---Дорогу підробку від оригіналу мало хто відрізнить і якість там на висоті,можливо з часом вони зносяться. А ці за 10 баксів то реал гувно там здається навіть лінзи не поляризовані.
--- End quote ---
одна лінза поляризована, решту 4 ні, тай пофіг, я ж не буду що години лінзи міняти, і щей не шкода якщо поломляться, подруться, тріснуть - бо дешево. Як би то не було, але в них краще їздити а ніж в базарних за 70 гривень :)
Frenky:
лінзи оригінальні 600 гривень - це якщо самі прості без поляризації. Поляризовані дорожчі рівно в 2 рази.
Frenky:
mix_g, в мене були такі самі.
Функцію захисту виконують.
Не саме краще сиділи на лиці (бісили носові упори, в очі лізли), і напис oakley, чомусь більше похожий на okey, замітний через окуляри.
Я їх ушатав: відвалилась дужка (тато прикрутив назад з допомогою виточеної з алюмінію детальки - на фото), резинки в дужках поплили, шат страшний, лінзи покрились царапинами (хоча зі всіма таке буває), потім лівий носовий упор розламався на 2 частини, оголив металічний дріт свого каркасу.
Після цього досвіду використання (хоча не скажу що він дуже негативний) все ж знову мати справу з китайськими окулярами не захотів.
Ті, що на першій сторінці, Оклі радар, купив за страшні гроші, но думаю що вони літом себе виправдають.
Навігація
Go to full version