Загальний > Барахолка
Поможіть оцінити велосипед
Філько:
ну на фірі колесо вісімок ніколи не дає, тут, певно, так само - тріскає но не восьмерить - бо шпиці (якшо їх так можна назвати) і обід - одне ціле.
GreGoRIO:
--- Цитата: Філько від 24.10.2013, 16:09:34 ---ну на фірі колесо вісімок ніколи не дає, тут, певно, так само - тріскає но не восьмерить - бо шпиці (якшо їх так можна назвати) і обід - одне ціле.
--- End quote ---
абсолютно вірно (зі свого гіркого досвіду говорю) злапав таку яму, шо просто ппц, покра рокет ран нах, камера нах, кулко не нах))) заварили аргоном))) отож рівняти не прийдеться. З вигляду мягке, але фіг зігниш...
z350:
--- Цитата: Erazel I-st від 24.10.2013, 12:26:25 --- Тебе якийсь барига вкусив? :D Та колись Грімеки може так і вартували. Але зараз ЗДАЄТЬСЯ ті Xiv вартують не так вже й багато.
А так то таке враження що взяли ашанчег і вішали на нього все що бачили. Такий різнобой що то піпець. Окремо то все ще варте уваги так-сяк. А разом "нунах".
--- End quote ---
Читай до кінця >:D -2001 РІК,не знаю хто тебе вкусив що так спішно зробив висновок :D ,так що під...б не удался.Тим більше ці тормоза йдуть на рівні з магурами і хоуп,олдскул-але робочий.
Andrizzio:
--- Цитата: z350 від 24.10.2013, 21:15:35 ---Читай до кінця >:D -2001 РІК,і мене ніхто не кусав :-) ))))Тим більше ці тормоза йдуть на рівні з магурами і хоуп,олдскул-але робочий.
--- End quote ---
за 200 євро нові тормоза є з чого вибирати, а не чермет, хз чи вони ше робочі
z350:
Хлопці-ціна вказана за 2001 рік,і вроді всі дорослі люди,мені однаково скільки вони зараз,звичайно крут тот в кого тормоза наприклад сейнт,або коди,або авід хо....діло вибору..
Навігація
Go to full version