Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (12/15) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 15.07.2009, 15:13:17 --- :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Тед, ти найкращий. Я так бачу скоро тема про агресію на дорогах переросте в тему про агресію З НАШОЇ СТОРОНИ. Я бачу лісапедисти стають все більш і більш "зубаті"

--- End quote ---

а я думав то така тема і є... :o

Vadila:
їду я з другом з парку Шевченка в Топільче і на переході біля церкви  переїжаєм ми дороку ,друг по переду і тут звідки не візьмися біла бмв з тормозним шляхом в 20 метрів (не дуже сильно але підло)вїжає в вела,швидко здає назад і з свистом коліс падло тікає,я тільки номер запамятав...от вам і вихованість водіїв їде на червоне світло так би й дав йому межи :o >:D

Petryxa:

--- Цитата: Vadila від 10.12.2009, 19:46:10 ---їду я з другом з парку Шевченка в Топільче і на переході біля церкви  переїжаєм ми дороку ,друг по переду і тут звідки не візьмися біла бмв з тормозним шляхом в 20 метрів (не дуже сильно але підло)вїжає в вела,швидко здає назад і з свистом коліс падло тікає,я тільки номер запамятав...от вам і вихованість водіїв їде на червоне світло так би й дав йому межи :o >:D

--- End quote ---

а куди він поїхав - в центр чи до базару? якщо до базару - то не праві ви... там рух дозволений навіть коли пішоходам зелене. але ж ви переїжджали, а не йшли пішки, як написано в ПДР...
в мене подібна ситуація була - машину я не бачив, бо в лівій полосі стояв автобус і перекривав обзор, ледь встиг відгальмуватися... а та гнида об"їхала автобус по правій смузі і на червоне погнала в центр...

Pozitiff:

--- Цитата: Petryxa від 10.12.2009, 22:01:33 ---там рух дозволений навіть коли пішоходам зелене...

--- End quote ---

хто тобі таке сказав))

Віталько:
ПДР таке сказали, то перехрестя дуже дибільне, але до базару поворот дійсно дозволений на червоне

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version