Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (11/15) > >>

Erazel I-st:
Доречі вчора ледь не розмазався по капоту. Летів по дорозі від 2 лікарні до Чалдаєва(біля "співучки"). Швидкість була кілометрів 50. І тут бачу воділа попереду повертає з зустрічної полоси через мою в поворот(тобто він наліво повертав). Бл_, я думав реально всруся, бо на тонких колесах тормози не тормози, а на такій швидкості нічого не вдієш. Якось інстинкт підказав просто зправа його обїхати.  Хоча по правилах велосипедист теж учасник руху і його мають пропускати в таких ситуаціях.НУ правда мале оправдання тому воділі було - були сутінки а я їхав без фонаря, і він міг мене не замітити, хоча це важко, адже у мене на одязі є пару світоловідбиваючих полос.
Проте треба визнатищо і велосипедисти теж часто нарушають, але то в основному якісь гамнярі, а страждають потім нормальні.
 Я вже казав "цифроАнрі" що треба бл_ на футболку вліпити надпис великий "Я можу їхати швидше 60 км/год" щоб блін небуло так як з Енді, щоб знали що велосипедист не черепаха і може теж швидко їхати і його треба пропускати.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 08.07.2009, 10:08:32 --- Я вже казав "цифроАнрі" що треба бл_ на футболку вліпити надпис великий "Я можу їхати швидше 60 км/год" щоб блін небуло так як з Енді, щоб знали що велосипедист не черепаха і може теж швидко їхати і його треба пропускати.

--- End quote ---

мені ідея з футболкою сподобалась... готовий занятися виготовленням... тим хто попросить... з вас футболка і 5грн. на витратні матеріали(плівка на шаблон і балон фарби автомобільної)... можна лого шприхи на грудь ше вліпити, але то шо є ліпити неохота...

teodor4ik:
тікишо виматюкав дядьку на 6му жигулю на всю вулицю... :D

їду попри базар(вздовж збруча), а там повна жопа твориться, наставили мотлоху шо місцями 1 ряд лишився для руху.
дядько на 6му жигулю з кимось не розминувся і здавав задом(в цьому то бардаку), ну я як тіко нарід розповзся посунувся набік шоби його пропустити, але дядько рішив шо не занадто швидко, відкрив було двері і мовив "якого ... ше ти тут з своїм ровером...". шо він ше планував сказати не знаю, бо монолог я перервав гепнувши його рукою по склу, пославши таки дуже далеко і захлопнувши ніпадєцки йому двері... дядько може би ше шось відповів(по лицю було видно шо збирався), але ше 1 удар по склу з демонстрацією фігури з 1го пальця заставив його замовкнути надовго... потім він відкрив 2гу дверку і почав волати на всю вулицю, шо він думає про базар і про тих хто там торгує пеперек дороги... але я вже був далеко...

Erazel I-st:
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Тед, ти найкращий. Я так бачу скоро тема про агресію на дорогах переросте в тему про агресію З НАШОЇ СТОРОНИ. Я бачу лісапедисти стають все більш і більш "зубаті"

wuwuzange:
 :box:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version