Загальний > Справжні велосипедисти
Агресія на дорогах
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 24.04.2009, 11:55:49 --- і вообще особа колоритна що Люся :D
--- End quote ---
це була образа?
Erazel I-st:
Чого зразу образа, просто признання твоєї колоритності. Чого тебе так напрягає порівнняня з цією "легендою Тернополя"?
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 24.04.2009, 12:14:55 ---Чого зразу образа, просто признання твоєї колоритності. Чого тебе так напрягає порівнняня з цією "легендою Тернополя"?
--- End quote ---
мене взагалі напрягає коли мене з кимось порівнюють... а про ту "легенду" я шото ніц хорошого ше на форумі не найшов...
Erazel I-st:
Так ти ніц і поганого не найшов.
teodor4ik:
субота 20.хх дорога від рогатки до горбатого... їду нікому не мішаю... за мною нікого... на повороті перед мостом камікадзе на білій таврії з будкою пішов на обгон 3х!!! авто зразу... поворот хто помнить там сліпий... і тупо несеться мені в лоб... не пробуючи ні тормозноті ні промаячитись.. розігнався нехіло... і бачу шо його скота тупо зносить на зовнішній радіус... благо в мене не шоссер і пешеходів там не багато, на бардюр вилетів... став на тротуарі... не ну пальця то я йому показав, а шо ше лишалось... але мав би шось важке в руках 100% в лобовуху би вліпив уроду...
Навігація
Go to full version