Загальний > Справжні велосипедисти
Агресія на дорогах
skeleton13:
Короч катався сьодня біля Старого парку...там від пішоходного моста вверх дорога є до парку.Їду собі помаленьку вверх..не спіша..так десь 20-25 км/год.Ну по головній їду..тут з бокової вулички виїжджає Гольф...Він ніби притормозив, то і я собі не пришвидшуючи ходу їду дальше...тільки я випхався переднім колесом навпроти тієї вулиці..як він починає рушати!!!Я такий різко руля в протилежну сторону..трохи втік вбік..але він всеодно мене зачепив сволоч...короч я впав..Він зупинився, вийшов з машини, почав вибачатись.От за це йому троха респекту, а от шо він сліпий, то це правда...короч я пояснив йому шо він не прав та й розїхались...Головне шо велик цілий)) А от маршрутчики дійсно дебіли...в них відсутнє бокове бачення...і вони незнають шо таке дзеркали заднього виду :) Вбивати їх тре >:D
teodor4ik:
а особисто в мене з таксістами найтепліші стосунки... вони мене шо вогню бояться... і пропускають і не мішають.. певно в мене така карма?... а вод з чим непруха то з бабами за рульом і тролейбусами (том доречі тож баби в основному рулюють)...
а маршрутки то є зло до якого тра привикати забувши про правила... просто пропускати... жизнь дороже правил...
а поповоду відламування зеркал, я 1 відломав біля базару... не то шоб созла, але коли тело на 2106 мене підрізало, не встиг вирулити і рульом розніс нафік... як не впав хз.. ото я тоді матюкався.... вголос... воділа на всяк випадок з машини не виходив... (а хуле... я ж молоток тоді достав з наплічника */\*)
CoRacK:
--- Цитата: rozdobko від 12.06.2008, 00:24:10 ---та бо просто більшість водіїв мають куплені права, а інша частина просто не звертає уваги на велосипедистів(вони замічають в дзеркальце тільки великі обєкти) :) :D
--- End quote ---
Або дуже яскраві об"єкти, звичайно, якщо не дальтоніки ;D.
teodor4ik:
--- Цитата: CoRacK від 24.04.2009, 11:36:02 ---Або дуже яскраві об"єкти, звичайно, якщо не дальтоніки ;D.
--- End quote ---
певно тому від мене всі і шарахаються... шо я коли на ровері, то або в білому, або в червоному... і ровер червоний... і отражателей дофіга... і габарити вдень тож блимають... да і високо сижу...
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 24.04.2009, 11:50:34 --- то або в білому, або в червоному... і ровер червоний... і отражателей дофіга... і габарити вдень тож блимають... да і високо сижу...
--- End quote ---
і вообще особа колоритна що Люся :D
Навігація
Go to full version