Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (6/15) > >>

Sonce:
аха особливо коли стоїть перед лежачим поліцейким купа машин в пробці...і між двума колонами машин по центрі розганяєшся і стрибаєш через нього...а потім по пустій дорозі до самого озера...

Erazel I-st:
Вичитав на крапці :
"В нас напевно куплених прав більше ніж не куплених. Спробуйте проїхатись біля базару (там де помідори продають), люди з села просто не знають правил, паркують де хочуть, їздять як хочуть, а пішоходи ще возмущаються, що автомобілі їздять по проїжджій частині ... там же в суботу чуть мене на переході не збили, втягнув воділу і тикнув на знак, якщо б не вибачився, певно б зломаний ніс довго рівняв і ключі від машини довго шукав. Вертався прошлого тижня з Києва.. переганяє мене шкода на шаленій швидкості, за 3-4 хв вже бачу лежить труп велосипедиста, велік покоцаний і чудак з шкоди стоїть тримається за голову..."
 Повбивав би таких шумахерів. Їдеш собі спокійно, а тут бац і удар ззаду і тебе нема, бо якийсь мудило рішивпровіряти чи його машина поїде 220. Також маю знайомого який гордиться що машина його мами спокійно тисне 200 по трасі, і що його мама щодня їздить з швидкістю 180 км/год до Рівного. Як цим можна гордитися.

Ulka:
Не спорю водії обнагліли, ганяють ніби з цепу позривалися.  :)

Але є одне, но.  :)
Я також поверталася з Київа (в пятницю). На спідометрі не більше 80 км/год.  ;) 10 година вечора, темно, На зустріч машини. Їхали на ближньому. Ледве встигли вивернути руля шоб не збити якихось малих гамнярів на роверах, ні отражатілів, ані фар в них не було. Їхнє щастя що не переїхали.

От за таке тре тоже штрафувати.  >:D

udav:
Таких також треба брати і по морді!!!!!!

xlibes:
Агресія на дорогах триває!!! Сам видів.
Сніх агресивно роз"їдає асфальт і його до наступного року не лишицця. (не снігу, а дорожного покриття)
А мій ровер плекає ніжні почуття тіки до асфальту...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version