Загальний > Справжні велосипедисти

Агресія на дорогах

<< < (5/15) > >>

NECROMANT:
можна на критичній масі пофлешмобити
мовчки розібрати машину на світлофорі і поїхати мовчки ніби нічого не було

Ulka:

--- Цитата: Andy від 19.07.2007, 23:32:22 ---Сьогодні, по дорозі на дальній пляж, позаду нас (10 чоловік на велосипедах), їхала Волга з наклейкою "Ніагара". Водій всім сигналив, так ніби кудись спішив.

Після того, як він підрізав одного з нас на дорозі, ми це так не залишили  >:(, і обігнавши його (трьома велосипедами  o^-o o^-o o^-o), стали помаленько їхати, не пропускаючи поперед себе... Ото була комедія, коли ми пропустили його, залишивши з автомобілем, який йшов йому назустріч в кількох метрах (обоє автомобілів їхали посередині дороги  :))

--- End quote ---
Знаю я вже того варята з Ніагари. Краще з ним не звязуватись, бо та людина 22 роки в криміналі відсиділа (кажись за вбивство). Даун він конкретний я вам скажу, і він завжди до всіх сигналить, безпричини. Так шо хлопці, якшо ще колись зустрінете волгу з наклейкою Ніагара, то тікайте подальше, най си той даун їде зі своїм сигналом від гріха подальше...

xlibes:
Агресія на дорогах продовжується!
Міліціонери охаміли до того, що вже почали лягати на дорогу.
Останнім часом ці випадки набувають масового характеру.

Зокрема вказані об'єкти полягали і продовжують лежати на вулицях нашого міста.
Та що ж це коїться???!!!

yge 06:
Через ці обєкти дуже прикольно пригати і нетреба переживати що,піднизом, в нього кешки повилазят.Та й мабуть це дуже чесні менти,бо взяток не беруть.

Erazel I-st:
Ага. Сам люблю через них пострибати. Оосбливо біля 6 школи, там класно розганятися.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version