Мандрівки > Заплановані

Night Madness 2013 (Львів, 2-3.11)

<< < (5/8) > >>

malyj:

--- Цитата: vit від 03.11.2013, 19:36:16 ---Думаю на слідуючий рік будуть кращі результати, знаєм вже з чим ту трасу їсти.

--- End quote ---
Думаю, що на наступний рік на гібриді з сліками їхати не буду),
але хоча фіг його знає, чи доживусь до нормального трека.
Чесно кажучи на сліках по своєму заперло їхати, і результат не з гірших.

Штир:
Якщо траса підвищеної складності, тоді для чого організовувати змагання у ночі? Мета змагань - виявити сильнішого, витривалішого, а не того кому більше пощастить бо мало падав. Організатори мали проводити змагання у день, або забезпечити якісне освітлення на всій трасі. Усе це весело, доки хтось шию не зламає.

Самознищення - має бути extra-навантаження з метою виявлення над-ресурсів власного організму, а не самокалічення. На мою думку, велосипедна громада має підтримувати заходи, які сприяють популяризації здорового способу життя. А приймати участь у цирку, це більше для каскадерів, які ризикують життям за гроші.

І що то за змагання, коли немає результатів?

kamyanets:
З організацією і безпекою все було на вищому рівні, як завжди на Бескидських змаганнях. Тут Тернополю до них ще рости і рости (і це глобально-політичне).

Результати були вже через 5 хв після фінішу, а в повна таблиця в неті через 4-5 год.

Траса цікава і те що вночі теж класно, тому і приїхало багато людей з різних міст.

Падав той, хто їхав на невідповідному велосипеді, або на невідповідній швидкості.

Так що, полегше плз...

kamyanets:
А це для Руслана :)

vit:

--- Цитата: Штир від 04.11.2013, 12:21:46 ---І що то за змагання, коли немає результатів?

--- End quote ---

Reply #15 : 03.11.2013, 19:00:13

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version