Мандрівки > Заплановані

Night Madness 2013 (Львів, 2-3.11)

<< < (3/8) > >>

Ruslan 75:
їдемо електричкою... і не забуваємо реєструватись!

vit:
Нас вже шестеро. Тернопіль на другому місці по к-сті учасників. Є роверист з Молдови. На сьогодні вже зареєструвалось 74 чол. Є шість дівок :o

Шота я хвилююсь.

Стечкин:

--- Цитата: vit від 31.10.2013, 22:09:26 ---Нас вже шестеро. Тернопіль на другому місці по к-сті учасників. Є роверист з Молдови. На сьогодні вже зареєструвалось 74 чол. Є шість дівок :o

Шота я хвилююсь.

--- End quote ---

ти дружину маєш - тобі дівку не положено - мабуть таки доведеться стєчкіну їхати...

vit:
Хлопці і дівчата! забава була така шо я негоден зара сидіти, адреналін виділявся з усіх отворів, АМники і фрірайдери, плачте, бо вас там небуло, а ми були - на гібридах і з лисими колесами  :D. І хоч ніхто з нас не вхопив призового місця, но я просто впевнений шо всі сім тернопільських відчайдух до тепер у шоці.

Виїхали о 16.35

На місце прибули о 20.30. Готуємся.

Таким був мій ровер перед стартом -

А такий зараз -

Там засідали орги та судді-

То я

Хлопець з Бірок здається

Народ був на таких апаратах шо очі на лоба вилазили, було на що подивитись.
Про трек. Дистанція ~12км. Дощик перед стартом додав родзинки, на деякі апхіли не можливо було піднитись пішки, болотяні ванни бралися тільки з маху, інакше всьо, не рушиш. Даунїхіли 45градусів довжиною 50 ~ 80метрів всі в болоті та коліях, практично кожен хоч раз спробував те багно на смак, в прямому розумінні. Підступні коріння на стежках які росли по діагоналі руху декілька разів створювали досить прикольну фішку - їдеш їдеш, і тут бах! і тебе за якусь долю секунди розвернуло на 180град., видихаєш, розвертаєшся і летиш далі. А також містки автомобільні шини, короче для повного щастя не вистачало кабанів.

kamyanets:
Змагання шикарні. Сподіваюсь, Руслан  придумає щось подібне в Тернополі. 
Результати

Так, то Михайло Лаган з Великих Бірок.
Трек 9.36км, якщо вірити GPSу організаторів http://connect.garmin.com/activity/395793231

Негритянок не було видно :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version