ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Педалі
vit:
Вирішив зробити невеличкий огляд педальок Wellgo M138. Зараз такі стоять на червоному ровері. http://www.chainreactioncycles.com/ua/ru/wellgo-cnc-m138-flat-pedals/rp-prod52882
Ціна. Не дешеві, а в загальному середня.
На вигляд зовсім не агресивні, але коли жінка перший раз їхала на зібраному ровері найперше що було відмічено, це те, що педалі вхопили її за кросівки. Потім і сам переконався - ногу тримають відмінно, фішка скоріш за все у двох крайніх шипах, доречі, ноги не друть. Хочу відмітити наявність світлоповертачів
З моменту купівлі найбільше цікавило що в них в середині. Але почну з практичної перевірки ваги. Магнієва платформа дає непоганий результат...
Далі взявся за розборку. Тут справа заштопорилась на кілька днів. Попри немаленький арсенал інструменту, нічого підходящого не знайшов. Не допоміг і базар з єпіцентром. Надія була лише на магазинчик який знаходиться на Подільській, там продають різний дорогий інструмент. І звичайно ж там було саме те що потрібно.
Довга, тонкостінна головка на 9...
Розібрав!
Зовнішня сторона - пром...
Внутрішня сторона - втулка ковзання...
Чесно кажучи не довіряю (покищо) я тим втулкам, хоч і зібрано на них дууже багато педалей, а там побачим.
z350:
Вітя-а що сталось з педальками??І де цей магазин,що на Подільській?(думаю хто не знаэ,то буде корисно).
Штир:
--- Цитата: vit від 27.09.2013, 02:24:24 --- Чесно кажучи не довіряю (покищо) я тим втулкам, хоч і зібрано на них дууже багато педалей, а там побачим.
--- End quote ---
У мене педалі подібної конструкції, там ще є резинове кільце (де внутрішня сторона) - пилезахисник. Педалі дуже тихенькі і плавно крутять. Розбираю та змащую кожні ~1000 km. Ключ брав у малої від дитячого (типу "зайчик") велосипеда.
vit:
--- Цитата: z350 від 27.09.2013, 10:08:57 ---Вітя-а що сталось з педальками??І де цей магазин,що на Подільській?(думаю хто не знаэ,то буде корисно).
--- End quote ---
З педальками поки-що все добре, створив тему просто, для загального розвитку в технічному плані. Досить багата людей думають що вони на двох промах.
А магазинчик знаходиться на початку вулиці з правої сторони, він там один пропустити буде важко.
--- Цитата: Штир від 27.09.2013, 10:17:55 ---У мене педалі подібної конструкції, там ще є резинове кільце (де внутрішня сторона) - пилезахисник.
--- End quote ---
Так і є, якраз той пильник добре видно на двох фото що вище.
--- Цитата: Штир від 27.09.2013, 10:17:55 --- Педалі дуже тихенькі і плавно крутять. Розбираю та змащую кожні ~1000 km.
--- End quote ---
А на твоїх немає такого болтика під малесеньку шестигранку? З моїми ще ключик в комплекті йшов. Напевне його відкручуєш і смазку туди якось шприцом заганяєш.
z350:
Дякую.І ця шестигранка маленька(отвір)-для рідкого мастила,на втулках э такі(вінтажні шосейні).
Навігація
Go to full version